Біля луцького вишу хочуть реконструювати сквер

Біля луцького вишу хочуть реконструювати сквер
Сквер біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки втратив естетичну цінність, - переконаний начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Юрій Казмірук.

Про це він заявив у вівторок, 16 липня, під час наради з питань здійснення благоустрою та квіткового оформлення проспекту Волі в межах підготовки міста до Дня Незалежності.

На думку головного архітектора Луцька, у сквері потрібно зрізати аварійні дерева, крони яких вже давно не витримують ані вітрових, ані снігових навантажень.

Тож, він порадив першому заступнику луцького міського голови Святославу Кравчуку доручити відповідним службам реконструювати сквер. Гроші посадовець пропонує взяти з міського бюджету.

Мовляв, свої пропозиції щодо оновлення можуть дати ректорат СНУ імені Лесі Українки та влада Луцька. Також Казмірук зазначив, що питання можна виставити на розгляд громадськості, якщо необхідно.

Окрім того, зауваження у Юрія Казмірука були й до скверу поблизу обласного управління лісового та мисливського господарства на проспекті Волі. З його слів, потрібно демонтувати живопліт, який знаходиться неподалік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробить людям порядок в дворах !
Відповісти
Нема чим зайнятись? Робіть, як той кіт...
Відповісти
Скоро, певно, в Луцьку взагалі скверів не лишиться! На Лесі Українки дерева позрізали, тепер за проспект Волі взялися? А де ж від сонця ховатися?
Відповісти
Ото трудяги! На рівному місці собі роботу знаходять... Пораджу ще одне заняття: при Союзі одна бригада викопувала траншею, друга її закопувала. Обидві бригади отримували гроші - і безробіття не було!
Відповісти
це називається "благоустрій" по-луцьки! яким словом згадають нащадки мера і гол. архітектора?
Відповісти
Правильно! Всі дерева спиляти! Від них тільки сміття - восени листя сиплеться, навесні - цвіт опадає! І взагалі, вони все ростуть і ростуть... Пропоную: Все закатати в асфальт та закласти цементною плиткою! На місці спиляних дерев наставити пластмасових ялинок і квіток - буде "красіво круглий год"!І настане ВІЧНИЙ БЛАГОУСТРІЙ!
Відповісти
Останні новини
Біля луцького вишу хочуть реконструювати сквер
16 липень, 2013, 14:32