Навчання в сфері ІТ: про що варто знати*

Навчання в сфері ІТ: про що варто знати*
Стрімкий розвиток комп’ютерних технологій в останні роки привів до дефіциту кадрів у ІТ-сфері. Звичайно, людей, які так чи інакше з нею зв’язані вистачає, проте справжніх професіоналів в Україні обмежена кількість. Всеукраїнський навчальний проект ITEA має на меті розвиток та вдосконалення знань, навичок сучасних спеціалістів у сфері ІТ та пропонує можливість пройти курси навчання, підвищення кваліфікації, дарує шанс працевлаштуватись у передових компаніях. Більш детальну інформацію можна дізнатись на офіційному сайті https://itea.ua/.

Навчання у ВУЗі чи курси

Перше та основне питання, яке цікавить всіх початківців. Тут відповідь не може бути однозначною, обидва варіанти мають переваги. Університет дає комплексні знання, які покликані в першу чергу всесторонньо розвивати майбутнього спеціаліста, дати йому все необхідне для майбутньої професійної діяльності. Для вузькопрофільних спеціалістів загальних знань, які дає програма університету буде не достатньо. Тому якщо роботодавець не вимагає диплома про вищу освіту у сфері ІТ, витрачати декілька років на навчання не обов’язково.

Профільні курси – це оптимальне рішення як для людей, які тільки планують опановувати ази програмування, так і для спеціалістів, які прагнуть поглибити свої знання, відпрацювати навички та отримати більше шансів на працевлаштування в компанії своєї мрії. Саме тому більшість все-таки вибирає курси.

Особливості вибору ІТ-курсів

Велике бажання стати програмістом чи іншим спеціалістом у сфері ІТ – це вагомий фактор, щоб піти на курси та навчатися омріяній професії. Якісне навчання допоможе освоїти базові та глибокі знання, виробити нові навички, отримати сертифікат та працевлаштуватись в престижній компанії.

Важливо при виборі курсів звернути увагу на:

• відгуки за останній рік;
• офіційний сайт;
• графік проведення та тривалість занять;
• напрямки, за якими здійснюється підготовка фахівців;
• кваліфікацію викладачів (ідеально, якщо викладають спеціалісти, які активно працюють в ІТ);
• актуальність програми навчання;
• можливість працевлаштування після закінчення навчання;
• місце та спосіб проведення занять;
• розміри навчальних груп;
• вартість всього курсу.

Якісне навчання на курсах ІТ-спеціалістів – це шанс стати висококласним професіоналом, якого з радістю приймуть в кадровий склад будь-якої престижної компанії. Важливо віддати перевагу надійному навчальному проекту та розвиватись під керівництвом кращих викладачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.