Покатав ровесників на батьківському авто: на Рівненщині підліток влаштував автотрощу. ФОТО

Покатав ровесників на батьківському авто: на Рівненщині підліток влаштував автотрощу. ФОТО
У селі Чабель на Рівненщині внаслідок лобового зіткнення двох авто постраждали четверо осіб, серед яких троє — підлітки.

Повідомлення про автопригоду надійшло до поліції від медиків «швидкої» 6 жовтня о 10-тій ранку, - інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські попередньо з’ясували, що 14-річний хлопець на автомобілі Volkswagen Jetta, який належить його батькові, вирішив покатати своїх однолітків однак, на вулиці Лесі Українки він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. У результаті лобового зіткнення із автомобілем Audi A6 під керуванням 25-річної жительки села Чабель до лікарні доставили всіх учасників автопригоди.

Кермувальницю Audi та 14-річного пасажира Volkswagen, які отримали забої та осаднення різних частин тіла, після надання медичної допомоги відпустили. Неповнолітнього водія та ще одного його ровесника-пасажира госпіталізували із переломами.

Слідчі Сарненського відділу поліції встановлюють усі обставини автопригоди в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби доставлені на територію Сарненського відділу поліції. У водійки «Audi A6» та неповнолітнього кермувальника відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Наразі працівники ювенальної превенції проводять перевірку за цим фактом, зокрема встановлюють і причину відсутності дітей у навчальному закладі. За її результатами вирішуватимуть питання про притягнення батьків неповнолітніх до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.