Як штурмували райвідділ міліції в Фастові. ВІДЕО

Як штурмували райвідділ міліції в Фастові. ВІДЕО
Мешканці Врадіївки та громадські активісти міста Фастів на Київщині штурмували райвідділ міліції.

фастівчани зібралися на імпровізований мітинг під райвідділом, - пише ТСН.

Протестувальникам так званого "врадіївського походу" вдалося увірватися всередину. Спочатку, скориставшись своїм службовим посвідченням, до райвідділу вільно пройшов нардеп-ударівець Сергій Каплін, а за ним вже прорвалися близько 20 протестувальників.

Далі міліція взялася обороняти свій відділок, між людьми та правоохоронцями сталася штовханина. Активісти кажуть, начебто фастівчани їм поскаржилися, що міліція міцно зрослася з криміналом, начебто тут "кришують" наркобізнес та рекет і, більше того, безпідставно затримують людей та піддають їх катуванням.

"Даний міськрайвідділ міліції "кришує" банду Костіна Сергія Володимировича, яка постійно вбиває одиноких громадян Фастова з метою заволодіння квартирами, будинками", - заявив колишній голова Фастова Володимир Тимофєєв.

Також люди розповідають, начебто у підвалі райвідділку є спеціальна кімната для тортур. Учасники мітингу хотіли потрапити всередину саме для того, щоб перевірити, чи справді існує у фастівській міліції така катівня.



Начальник штабу міліції Київської області Олексій Лісниченко, який прибув на місце подій, підтвердив, що, дійсно, є декілька заяв від мешканців Фастова на неправомірні дії міліції, і вони зараз розглядаються. Лісниченко почав прийом громадян.

Він поспілкувався з п'ятьма заявниками, повідомили в прес-службі МВС. При цьому він не пустив людей на "екскурсію" у підвали райвідділку, аргументуючи відмову тим, що тут режимний об'єкт.

У свою чергу активісти не розходяться та запевняють, що стоятимуть під райвідділком, поки не потраплять у підвали до міліціонерів. Не виключено, що люди наважаться на штурм.

Нагадаємо, 26 червня на Миколаївщині зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. Жертва насильства, 29-річна мешканка смт Врадіївка Ірина Крашкова, повідомила слідчому, що її били і ґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та капітан Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

Поліщук та Рябиненко були одразу взяті під варту, у третього фігуранта справи начебто знайшлося алібі. Однак місцеві жителі вийшли на протести, вимагаючи затримати Дрижака. Під час протестів розгнівані люди розгромили відділок міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слабо.
черговий раз не знайшлося того, який би палкою по голові одного з них припіз...в.....
Відповісти
Останні новини
Як штурмували райвідділ міліції в Фастові. ВІДЕО
17 липень, 2013, 07:00