На «Бандерштат» приїде Луценко

На «Бандерштат» приїде Луценко
В межах гутіркової частини програми фестивалю українського опору «Бандерштат» виступить Юрій Луценко.

Він – один з лідерів акції «Україна без Кучми!» та Помаранчевої революції, екс-міністр внутрішніх справ України, політв’язень режиму Януковича, очільник громадського руху «Третя Республіка», - повідомляють у прес-службі фестивалю.

Під час зустрічі Юрій Луценко проведе гутірку на тему: «Як організувати ефективний опір системі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БАНДЕРШТАТ | фестиваль українського опору!, Цитати Юрія Луценка, колишнього члена Соціалістичної Партії України. В кого які ще є питання?:

- Саме в Рівненській області була створена УПА як зброя по боротьбі з польським населенням.

- Бандерівці в перші роки війни зайнялися євреями.

- Чому я вважаю, що УПА ні в якому разі не можна відроджувати? Тому, що політики, які на початку 90-х підняли прапор УПА, фактично відродили ворожнечу. Треба розуміти, що в 60-ті роки проблема УПА більш-менш стерлася, а в 80-ті діти бандерівців вже вступали в партію, займали посади ... У нас, виявляється, і губернатор був сином бандерівця, і директор заводу був сином бандерівця ...

- Адже, в 60-70-х роках, коли почали повертатися з Сибіру вислані бандерівці, вони ж поверталися багатими.

- Якось у нас особливо не говорять, але ж в Бабиному Яру євреїв розстрілювали українці.

- Так, ми можемо визнати УПА воюючою стороною. Але на чиєму боці? Може бути, їм варто пенсії отримувати в Берліні? І чи будуть раді німці такому зверненню за пенсіями?

- А у нас якось так стали називати дивізію СС "Галичина" "першою українською дивізією" Галичина ". І потихеньку пішли розмови, що частини ваффен СС - це армійські частини. У Нюрнберзі було дуже чітко сформульовано, що злочинними є будь-які формування СС і дано їх перелік, де є місце і дивізії "Галичина". Будь-яка спроба реабілітації цих людей піде на шкоду Україні. Це питання вирішено раз і назавжди.

- Саме чудове творіння тих років - знущання над пам'ятником Герою Радянського Союзу розвіднику Кузнєцову. Ми рік тримали там пікети і не давали його демонтувати.

- Вам цього не зрозуміти. Ви тут в Донецьку сидите, як у танку і це вас ніяк не торкнулося, а у мене рідне місто перейменували! Було - Ровно, а стало - Рiвне.
http://lelekasicheslav.blogspot.com/2013/06/blog-post..
Відповісти
пропоную відмінити цей шабаш через «яєчний теракт»
Відповісти