В Україні хочуть ввести карантин вихідного дня

В Україні хочуть ввести карантин вихідного дня
Голова медичного комітету Верховної Ради Михайло Радуцький пропонує запровадити в Україні карантин вихідного дня і відправити на дистанційне навчання ВНЗ і школи.

Про це заявив Радуцький в ефірі програми "Право на владу", пише "УП".

"Жорсткий карантин ми не можемо ввести сьогодні. Ми це розуміємо. Але ми можемо ввести карантин вихідного дня. Це коли родина у вихідний день лишається у себе в родині. Нікуди не їздить: ні в ресторани, ні на концерти в Харків. Це можна витримати, це не закриття підприємств, це не зупинка", - сказав Радуцький.

Радуцький також відзначив, що 641-шу постанову Кабміну треба змінювати, бо ВООЗ змінила критерії введення карантину і зонування.

За його словами, 10 жовтня з цього приводу буде нарада у президента, де буде обговорюватися питання, що треба переходити на сучасні карантинні зонування.

Він також додав, що пропонує і сподівається, що це підтримають і РНБО, і президент, перевести школи і ВНЗ на дистанційне навчання, щоб зупинити ріст захворюваності на коронавірус.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай почнуть з Куєва. Позакривають кабаки в місті та в радіусі 50 км, ТРЦ, а ми подивимось, як вони "заспівають". Люди знають і без цих умніків, чим їм займатись в вихідний день.
Відповісти
Спочатку ЗЕбільна каманда показала вихід мозку на 1 день,потім був місячник... Вже і роковини пройшли. Маразм міцніє, а Альцгеймер ніколи не відступає.
Відповісти