«Волинь» ‒ «Таврія»: ціни на квитки

«Волинь» ‒ «Таврія»: ціни на квитки
Квитки на матч 2-го туру чемпіонату України «Волинь» – «Таврія» (Сімферополь) продаватимуться у касах стадіону «Авангард» з 18 липня.

Гра відбудеться у неділю, 21 липня, о 19:30, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Тож, перепустка на гру коштуватиме:

«Standart +» (сектори 14, 15, 16, 29) ‒ 30 грн.
«Standart» (сектори 1, 2, 3, 4, 11, 12, 13, 26, 27, 28) ‒ 25 грн.
Сектори 5, 6, 7, 8, 20, 21, 22, 23, 24 ‒ 15 грн.
на сектор 25 («Сімейний» сектор, один квиток на два місця) ‒ 25 гривень;
на трибуни «А» і «B» – 55 гривень;
на трибуну «D» (VIP, ряди 1-3, 5-6) – 80 гривень.

Адміністрація клубу, тренери та гравці запрошують футбольних вболівальників на стадіон.

У клубі нагадують, що триває реалізація абонементів на 9 домашніх матчів «Волині», які відбудуться у липні-листопаді 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні ходив питав за квитки в касі, довелося чекати 3хв. поки касир договорив по телефону, далі мені нахабно відповіли, що на склі пише, що продають абонименти з 10 до 17, в результаті і не знає коли будуть квитки... да поставте там автомат на квитки і буде простіше. Окрім того квитки треба продавати з початку тижня, щоб люди могли спланувати собі вихідні.....той савдеп вже дістав, це я не говорю коли береш квиток і потрапляєш в лотерею, бо твоє місце може бути виламане, важко пройтись перед продажем і вилучити квитки на зламані місця???не вмієте заробляти дайте іншим людям заробити вам а не сунете савдеп скрізь... це сумно але виходу немає бо вболіваю серцем за Волинь
Відповісти
Наступного дня веселіша історія:
Квитки у касі є, але за одним нюансом) в сектори А і Б, в 15 сектор купити їх практично не можливо, касир лише посміхається, могла продати лише на перші ряди, люди схаменіться вже нарешті, заберіть з кас пенсіонерів(проти них особисто нічого не маю але в даному випадку, коли продають білети люди які не зацікавлені у продажі квитків - це жах!!!)та почніть вести бізнес нормально, не через те що команда не показує високий результат не ходять на футбол, а через жахливу організацію, коли каву на віп требуні зимою роблять з 1-го чайника на 3 сектори (а,б,віп) а в туалет сходити, хіба що в жіночий)так це смішно але виходу немає і це не всі історії...
П.С. Журналісти Волинь Пост, живий сюжет.....чому не написати про те що цікавить людей про футбол, підняти тему, змусити щось змінити а не висвітлювати хз що у чужих областях
Відповісти
Вибачайте, але наболіло!
Відповісти
стадіон -не театр-в театрі посидиш
Відповісти
В останньому ти явно не бував.
Хто платить той і вирішує як йому дивитись, хочеш іди стій в фан сектор, а я як і 90 відсотків глядачів на стадіоні спостерігаю матч седячи.
Відповісти
продаж квитків з 10-17, це просто пізд..ц! Як перебуваючи в цей час на роботі можна придбати квиток!?? невже не можна хоч до 18:00!?
Відповісти
Продаж квитків це просто пі...ц.Після спілкування з касирами не хочеться навіть іти на футбол:)А ще хочуть стадіон заповнити глядачами...
Відповісти
Я не часто відвідую матчі волині,але у середу пішов по білети три рази запитав чи є білети ця жіночка,щось показала і дальше розважала свого внука,який ходив по касі прошу віднестися адміністрації клубу серйозніше до продашу квиткив.
Відповісти
Аналогічно і в мене було на третій день походу за квитками, тільки ми ще подискутували з нею, взагалі як може продавати квитки людина настільки не зацікавлена в продажах( останнє так їй і сказав).
Давно пора навчити працівників спілкуватися з людьми, поважний вік не дає права псувати людям настрій!
Відповісти