Міжнародний рейтинг ПриватБанку вищий ніж в України?*

Міжнародний рейтинг ПриватБанку вищий ніж в України?*
Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгострокові рейтинги найбільшого українського банку ПриватБанку на рівні «B».

Як зазначається в повідомленні агентства, рейтинг ПриватБанку залишається на рівні, який відповідає суверенному рейтингу України, і не може бути вищим від рівня кредитоспроможності країни.

Прогноз рейтингу банку, згідно з методологією Fitch, знижено відповідно з «негативним» прогнозом суверенних рейтингів України.

Як зазначається в повідомленні Fitch, рівень довгострокового і короткострокового рейтингу ПриватБанку відображає впевнене зростання його активів, стабільну прибутковість банку за останній рік і порівняно хорошу якість активів. Також Fitch відзначає, що достатня ліквідність банку забезпечується стійким зростанням депозитів.

Раніше, 12 липня, Fitch Ratings, вслід за суверенним, погіршив прогнози рейтингів 6 українських банків: УкрСиббанку, Укрсоцбанку, ВТБ Банку, ПроКредит Банку, Правекс-банку і Креді Агріколь Банку, затвердивши їх на рівні «B».

Нагадаємо, 28 червня міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг в іноземній і національній валюті «В» України і змінило прогноз за рейтингами зі «стабільного» до «негативного».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я всегда догадывалня, что уровень Приветбанка именно "Б"...:)
Відповісти
Скорее "П" и "Х"...
Відповісти
Ну все правильно! Коломойський-же у Швейцарії!!!:)
Відповісти
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/13941867/?frommail=1
А де Палиця?:)
Відповісти
Останні новини
Міжнародний рейтинг ПриватБанку вищий ніж в України?*
17 липень, 2013, 11:47