Гаряча піца – за 5 хвилин: у Луцьку відкрили 11-ий магазин популярної мережі «Галя Балувана»*

Гаряча піца – за 5 хвилин: у Луцьку відкрили 11-ий магазин популярної мережі «Галя Балувана»*
У Луцьку на вулиці Львівській, 63г відкрили особливий одинадцятий магазин мережі «Галя Балувана». Унікальність цього закладу – в тому, що, як і у сьомому магазині на Конякіна, 17а, окрім традиційного переліку напівфабрикатів, покупці можуть придбати ще й гарячу піцу, щойно з печі.

Співвласник мережі Володимир Матвійчук розповів, що страву готують на відкритій кухні, тож за процесом можна спостерігати і вже за 5–7 хвилин після замовлення забрати гарячу свіженьку піцу і насолоджуватися соковитою стравою.



Піцейола Віталій Цюх розповів, що покупцям наразі пропонують асортимент із чотирьох видів піц діаметром 25 сантиметрів кожна, які за ціною є цілком доступними:

– піца грибна – за 41 гривню;

– піца «мисливська» – за 51 гривню;

– піца м’ясна – за 45 гривень;

– піца сирна – за 49 гривень.

Зізнається, що найбільший попит має піца «Мисливська» на вершковому соусі.



Окрім піц, які і у інших магазинах мережі, асортимент товарів – дуже широкий, тож кожен зможе обрати собі щось до смаку: заморожені пельмені, супи, борщі, вареники, хінкалі, млинці, картопляні зрази, сирники, голубці, котлети, ковбаски та багато інших смаколиків.



Володимир Матвійчук говорить, що тепер мешканці цього району можуть бути спокійними, адже у разі потреби господині завжди мають можливість накрити стіл за лічені хвилини і без зайвих турбот нагодувати родину чи друзів смачними стравами.

«Усе, що ми готуємо, – виключно свіжі та домашні напівфабрикати, які потрібно лише розморозити і доготувати. Не потрібно витрачати зайвий час, стоячи на кухні, адже усе це можна придбати тут, у нас все, як вдома», – каже Володимир Матвійчук.

Директор зізнається, що в планах – відкрити ще не один магазин: «Ми ж розвиваємось», – зауважує Володимир Матвійчук, тож, як то кажуть, далі буде…


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гаряча піца – за 5 хвилин: у Луцьку відкрили 11-ий магазин популярної мережі «Галя Балувана»*
12 жовтень, 2020, 20:10