Енергозберігаючі вікна – ваша вигода*

Енергозберігаючі вікна –  ваша вигода*
Якщо Ви просто мрієте почати економити по справжньому, тоді варто дізнатися максимум інформації про енергозберігаючі вікна від компанії-виробника «Віконда». У таких вікнах загалом ідеально майже все, але покупцеві слід заздалегідь дізнатись про характеристики та особливості конкретних моделей. А про головні моменти ви маєте змогу дізнатись вже зараз.

Суто про головне

Самі металопластикові вікна, як товар на українському ринку з’явились досить недавно, але в дуже короткий термін набули популярності. Варто зазначити також те, що асортимент та різновиди віконних конструкцій оновлюється постійно, пропонуючи покупцеві більш якісні вироби. Сьогодні досить популярними стали вікна з енергозберігаючим склопакетом.

Що в них особливого? Вони ж не відрізняються від звичайних ПВХ-вікон. Таке твердження правильне лише частково. Зовні різниця майже не помітна, особливо для непрофесіонала. Разюче відрізняється ціна такого вікна, що підштовхує покупця задати питання – чи є сенс переплачувати, коли кожен має можливість встановити візуально такі ж конструкції, але за менші гроші? Тут не можна дати однозначну відповідь, тому що є низка факторів, котрі мають прямий вплив. Полягають ці фактори впливу у наступному:

- Матеріли, які використовуються при виготовленні вікон;
- Особливості конструкції віконного профілю;
- Кількість камер у склопакеті;
- Показник товщини скла;
- Фізичний стан віконної пройми, тобто наявність/відсутність пустот, сколів, тріщин та подібних дефектів.

Не на останньому місці відсоток довіри покупця до продукції конкретного виробника. Щодо компанії «Віконда» та того, що вона виробляє – сумнівів у якості не може бути, тому що цей бренд являється визнаним лідером на теренах України.

Якість, як гарант тепла та енергоефективності

Концепція енергоефективних вікон, котрі виготовляє Віконда, полягає у наступному:

- Ключовий елемент – віконна рама, яка є основою якісного вікна. Традиційно не має займати більше 1/5 всієї площі поверхні. Внутрішня площина має містити теплоізолючий матеріал, а вибір сплаву для виготовлення профілю – це окрема історія;

- Склопакет обов’язково складається з мінімум трьох скляних панелей та має містити прошарок заповнений спеціальним газом (зазвичай використовується аргон) – це запорука доброї теплоізоляції;

- Поверхня скла повинна мати плівку-ізолянт, котра перешкоджає виходу тепла назовні – достатньо тонкого шару;

- Добре виважена та сконструйована система обміну повітря, що дає змогу налаштування оптимального режиму провітрювання відповідно до вологості та температури повітря зовні.

Виробник «Віконда» робить ставку на надійний сталевий віконний профіль, котрий не такий чутливий до перепадів температур, але гарантує високу надійність. Додатково є наповнювач та пластикове покриття – буде гарно та тепло. Та навіть скло має спеціальну плівку, яка має певний секрет – а який, то ви дізнаєтесь вже при експлуатації сучасних енергоефективних вікон від перевіреного виробника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Енергозберігаючі вікна – ваша вигода*
13 жовтень, 2018, 14:04