У Ковелі змінили Генплан міста

У Ковелі змінили Генплан міста
У Ковелі відбулися засідання комісії, яка погодила зміни в Генеральному плані міста.

Голова комісії, секретар міської ради Михайло Гетьман поінформував, що від громадськості надійшло 17 письмових пропозицій, - повідомили у клубній прес-службі.

8 пропозицій врахували, 7 - відхилили і 2 пропозиції визначили, як спірні питання, що стосуються розміщення садибної житлової забудови навпроти житлових будинків № 23, 25, 27,29 по вулиці Луговій.

Відповідно до колективного звернення мешканців вулиць Лугової, Рилєєва, Підколодного, Шевченка цю територію віднесли до садибної житлової забудови і подано пропозицію по благоустрою прибережної смуги з метою влаштування відпочинкової зони загального користування.

Громадянин Микола Матвійчук запропонував розширити охоронну зону річки Турії до межі існуючих забудов, а вільні від забудови земельні ділянки використовувати як території загального користування рекреаційного призначення.

У результаті обговорення кожної з пропозицій більшістю голосів члени комісії підтримали звернення Миколи Матвійчука і цю територію віднесуть до зелених насаджень загального користування – рекреаційної зони.

Депутат Сергій Кошарук ініціював розгляд питання про відмову у внесенні до Генерального плану міста території, що використовує ОСББ «Театральна,4» для розміщення багатоквартирного будинку садибного типу з господарськими будівлями і спорудами. Однак, члени комісії його не підтримали.

У роботі комісії взяли участь 40 її членів, з них 25 – представники громадськості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.