Карантин в Україні продовжили та зробили більш жорстким

Карантин в Україні продовжили та зробили більш жорстким
Уряд продовжив карантин в Україні до кінця року. Також в постанову про карантинні обмеження внесли зміни.

Відповідні рішення прийняли сьогодні, 13 жовтня, під час позачергового засідання Кабінету Міністрів.

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов розповів, що такі рішення потрібні через різке зростання кількості нових випадків коронавірусу та збільшення кількості хворих, що потребують госпіталізації.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зауважив, що Україна вимушена зробити карантин більш жорстким, аби мати можливість встигати надавати медичну допомогу українцям.

Детальніше про те, які карантинні обмеження матимуть більш жорсткий характер, – згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба є сенс владі продовжувати каратнинні обмеження в Україні до 01.01.2021 року. Я особисто бачу, що ніякого толку з цієї затєї не має. Що влада досягла для людей цим карантином, а нічого!!! 90% населення як ходило без засобів індивідуального захисту: маски, гумові рукавички, тощо. Так і ходить досі без засобів індивідуального захисту. А якщо одягають маску, то тільки для того, щоб зайти до супермаркета, бо охоронник вижене та до лікарні, бо тих 10% населення, хто дійсно захищається просто вже вижене з лікарні. Наприклад у нас в м. Луцьку вже навіть в маршрутках без масок їздять пасажири. Маску можна побачити де хочеш, тільки не на обличчі: на рукаві брудну не випрасовану, толку від такої маски як з козла молока. Маску необхідно міняти на нову чи чисту заздалегіть для цього підготовлену через 4-ри години носіння. Також маску можна побачити на підборідді на шиї на вусі чи вухав, але тільки не одягнуту на обличчя, щоб закриті були плотно ніс та рот. Зробиш зауваження такому розповсюджувачу коронавіруса в транспорті, то ще крайній будеш. Ніхто з порушників карантину не збирається виходити з транспорту, навпаки ще викинуть з маршрутки того, хто зауваження зробив. Ось такий у нас карантин в м. Луцьку. Гадаю, що не помилюсь бо аналогічна ситуація у всіх селах, містах та регіонах нашої неосяжної України. Не має толку у нас щодо безпеки громадян в цому напрямку роботи, не має мудрого президента, не має професійної влади, крепких силових структур, все пущено на самоплив.
Відповісти
Ну як почнуть штрафувати, то теж незадоволені! То що з вами робити, щоб у вашу голову дійшло, що треба захищатись?!
Відповісти
Стало відомо, чим може загрожувати часте носіння масок і рукавичок. Завідувач кафедри мікробіології, вірусології та імунології Першого МГМУ імені Сеченова, академік РАН Віталій Звєрєв висловив думку, що носіїв масок може очікувати зростання грибкових і алергічних захворювань. Його слова наводить „Інтерфакс”. Крім того, лікар зазначив, що підвищується ризик розвитку емфіземи легенів і бронхіальної астми. Хвороби можуть бути спровоковані довгим носінням засобів захисту – медичних масок і рукавичок. Справа в тому, що маска через дві години перетворюється на розсадник бактерій і грибів, які осідають в повітрі. І маска, замість того, щоб захищати організм, навпаки, сприяє зараженню – бактерії потрапляють в тіло людини і провокують захворювання. На рукавичках, за словами лікаря, також можуть збиратися алергени, бактерії і грибки, тому їх носіння – міра далеко не завжди сприятлива, адже людина може в будь-який момент торкнутися особи і тоді інфекція з високою часткою ймовірності потрапить в організм.
Відповісти
Отож, з мовчазної згоди нас, затурканих овець, шмигаль авакович степанов продовжує робити з пандекомедії пандетрагедію для України...
Відповісти
І багато наштрафували?.. Заглянь в реєстр судових рішень і побачиш, як судді "хрестять" протоколи аваківців. Є, правда, антимайданівські судді-покидьки, але їх, слава Богу, абсолютна меншість. І практично всі їхні штрафи апеляційні суди скасовують.
Відповісти
Для тих, хто не розуміє: захисну маску необхідно носити тільки щільно прикриваючи ніс та рот, а міняти маску на нову чи випрану і заздалегідь для цього підготовлену треба через 4-ри години терплячого носіння. Я наприклад ношу з собою 2-3 маски, одна на обличчі, дві чисті попри запас. Якщо маску не прати не прасувати і носити 1-у чи 2-і доби підряд, крім того ще й на рукаві, як це роблять 90% населення, то тупому відомо, що така маска наробить шкоди.
Відповісти
Розмір віруса (грипозного, що час-від часу "ходить" взимку) приблазно 120 нанометрів (мілімікрон). А отвір у полосці матерії (наморднику), яку юридично неправильно з подання дурналюг називають "маскою захисною", біля 0,1 міліметра (10 тисяч нанометрів). Який же це захист? Ніякий! Ось чому немає юридичного визначення терміну "маска захисна" і немає державних стандартів на цей "витвір".
Так що, пане "Остап Вакарчук", не будь "Остапом Какапо", не папуж грипозну пандемаячню, замовлену Головним управлінням Держзради та Корупції.
Відповісти
А мені по барабану! Маю великий барабан, живу у селі чекаю коли усі вимруть переїду у місто буду жити в обласній раді. На першому поверсі буде свинарник і корівник на другому курник. Скільки ще чекати?????
Відповісти
Вимруть від віртуальної хвороби під назвою "випадок" тільки віртуальні хворі і тоді займай їхні віртуальні помешкання, хоч усі відразу...
Відповісти