У місті на Волині відбувся конкурс-виставка роботів Lego. ФОТО

У місті на Волині відбувся конкурс-виставка роботів Lego. ФОТО
14-го жовтня відбулась презентація відпочинкової зони на річці Риловиця для жителів Володимира-Волинського. У святковий вихідний день тут організували конкурс-виставку виробів і битву роботів із конструктора Lego, танці для дітей та наукове шоу.

Про це інформує БУГ.

Організатори свята наголосили, що дійство відбувається з дотриманням карантинних заходів. Ведучі сімейного свята щодесять хвилин нагадували гостям про носіння масок, як для дорослих, так і для діток, дотримання ними соціальної дистанції, користування антисептиками. Роздавали безкоштовно маски тим, хто з собою їх не мав.


У конкурсі взяли участь 30 дітей. Кожен з них презентував свої роботи з конструктора членам журі. До складу журі увійшли дизайнер Андрій Гнатюк, викладач спецдисциплін технічного спрямування Світлана Дукельська, вчитель технологій Ольга Гендис, викладач комп’ютерної графіки і дизайну Наталія Поліщук, директор репетиторського центру “Діалог” Наталія Шандалко


"Ми зрозуміли, що буде дуже багато бажаючих взяти участь у конкурсі, тому збільшили кількість місць до 30. Розрахували план острову, розставили парти, місця, розважальні зони. Продумали все так, щоб забезпечити дистанцію.

Діти навіть з аніматорами бавилися на відстані із дотриманням дистанції”, – розповіла Анастація Азанова, співзасновниця ГО “Креатив Студіо” і співорганізатор заходу.

Глядачі голосували за виріб у номінації “Глядацькі симпатії”, а журі обрало переможців у номінаціях: “Найбільший мрійник”, “Юний естет”, “Геній майбутнього”, “Юний винахідник”, “Креативщик”.


Наприкінці для відвідувачів сімейного свята показали наукове шоу та нагородили переможців конкурсу-виставки конструктору Lego.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині відбувся конкурс-виставка роботів Lego. ФОТО
15 жовтень, 2020, 04:32