Як обрати правильний феєрверк для зустрічі нового року 2021*

Як обрати правильний феєрверк для зустрічі нового року 2021*
Салюти та феєрверки давно стали невід’ємною частиною нового року. Самому насолодитися чудовими кольорами в зимовому небі, підняти настрій глядачам, зробити так, щоб свято запам’яталося і вам, і гостям – салют на новий рік 2021 допоможе цього досягти кожному.

Символ нового року 2021

Як відомо, символом прийдешнього року буде білий бик, стихією якого є метал, або ж земля. Щоб догодити господарю нового року, слід правильно добирати кольори, в тому числі, для салютів. Бик категорично не виносить червоного кольору, феєрверк з ним скоріше розгніває могутню тварину. А ось ніжні та природні кольори будуть цілком доречними: білий, блакитний, зелений, рожевий, жовтий.

Бик – це тварина солідна, яка понад усе цінить сімейні відносини, стабільність, не любить марнотратства та хизування. Отже, не слід старатися вразити глядачів морем вогню на все небо, в той час як невеликий або ж середній салют на новий рік 2021 для вузького кола може принести навіть більше радості.

Характеристики піротехніки

Крім кольору, слід звернути увагу на інші характеристики феєрверків. Для найпопулярніших салютів це калібр (розмір), кількість залпів, висота підльоту. Для римських свічок та фонтанів – тривалість роботи, безпечна відстань від працюючої установки. Від цього залежатиме місце, на якому можна буде організувати салют.

Святкові правила безпеки

Чималенькі витрати на новорічне свято змушують людей намагатися зекономити хоч на чомусь. Але салюти та феєрверки – не та річ, на якій можна економити безпечно. І придбати їх краще в магазинах та на сайтах, які існують не перший рік, які відповідають за якість продукції, мають сертифікати на неї, або хоча б продають феєрверки із зрозумілою детальною інструкцією. Інакше можна, як мінімум, розчаруватися, або навіть зіпсувати свято. Якщо салют на новий рік 2021 буде першим, який ви плануєте провести особисто, краще придбати продукцію I класу небезпеки, а феєрверки з класом небезпеки вище за III взагалі заборонено пускати у вільний продаж.

Новорічні ідеї для феєрверків

Звичайно, салюти можна просто купити, їх вибір дуже широкий. Якщо ж хочеться зробити щось дійсно унікальне, можна продумати цілу тематичну новорічну вуличну інсталяцію з римських свічок, холодних піротехнічних фонтанів, бенгальських свічок та ін., самому або за допомогою спеціалістів. Наприклад, у вигляді того ж бика на зеленому лузі. Так салют на новий рік 2021 стане дійсно захоплюючимвидовищем, особливо, якщо готувати його буде досвідчена людина. Тож нехай спогади про це стануть для кожного одними з найкращих за майбутній рік!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.