Через Фаріон знову билися. ВІДЕО

Через Фаріон знову билися. ВІДЕО
Черговий візит народного депутата Ірини Фаріон (ВО "Свобода") в місто на півдні України став причиною сутичок між свободівцями та їхніми опонентами.

Так, 17 липня херсонські комуністи заблокували вихід з будівлі, де Фаріон презентувала свою книгу "Мовна норма: знищення, пошук, віднова", - пише Українська правда.

Представники херсонського обкому КПУ заблокували другий вихід з будівлі Будинку творчості на вулиці Суворова - ворота у внутрішній двір, шістьма автомобілями.

Напередодні презентації під будівлею комуністи вступили в конфлікт зі "свободівцями".





Нова бійка почалася з того, що журналісти, які перебували всередині будівлі на презентації книги, захотіли вийти з Будинку творчості, проте двері головного входу "свободівці" заблокували палицею, бо комуністи намагалися увірватися в приміщення.

Як з'ясувалося, ворота у внутрішній двір також були заблоковані - тільки вже комуністами, які шістьма автомобілями, на одному з яких виднілася наліпка Компартії, перекрили вихід.

"Свободівці" підійшли до цих воріт зсередини і почали суперечку з комуністами, ті у відповідь почали кидати каміння за ворота у бік активістів ВО "Свобода".

Після закінчення презентації Фаріон вийшла з будівлі по "живому коридору", який організували міліціонери, і під образливі вигуки з боку комуністів, поїхала.



Як відомо, презентація книги Фаріон супроводжувалася сутичками, зокрема, й в Донецьку, Києві, Одесі та інших містах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уроди свободівські.
Відповісти
коли тобі повернуть симонєнкі?чапаєвєц..
Відповісти
Урод - це твоє відображення в дзеркалі
Відповісти
виродки комуністські
Відповісти