Псевдоміліціонер видурив у волинянки 1,4 тисячі гривень

Мешканка Каменя-Каширського Галина К. стала жертвою афериста, який казав, що працює в міліції.

Як розповів Волині-новій начальник райвідділу УМВС України в області підполковник міліції Валентин Чих, до жінки в нічну пору на її мобільник зателефонував якийсь чоловік.

Представившись працівником міліції, він повідомив, що її сина затримали, і той знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. А звинувачується у побитті людини, яку госпіталізували в центральну районну лікарню.

Мовляв, для того, щоб син уникнув відповідальності, їй необхідно терміново купити картку поповнення мобільного рахунку на певну суму і зчитати з неї номер.

Коли всі умови чоловіка, який назвався міліціонером, були виконані (жінка перерахувала 1400 гривень), зв'язок перервався.

На жаль, тільки згодом Галина К. на цю тему поспілкувалася з родичами. Зателефонувала й синові. З'ясувалося, що він на роботі, а не в міліції, і в ніяких бійках участі не брав. Зрозуміла, що довірливість потрапила на гачок пройдисвіта.

За фактом злочину правоохоронці порушили кримінальне провадження. Міліціонери проводять слідчі дії щодо встановлення особи і затримання зловмисника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора чуть не розвели маму моєї знайомої. Суть схожа-нічний дзвінок. Міліціонер каже, що затримана дочка і т.д...Їй повезло що друга дочка напередодні чула про таку аферу, хоча сама зразу не догадалась. одним словом вимагали 15000 грн...Але саме головне як спрацювала наша міліція...Наслідуючий день жінка пішла писати заяву, так їй сказали, що краще попередити всіх своїх знайомих, бо вони нічьо зробить не можуть.. Це як так??7 Якого Х..Я ці мЄнти сидять на своїй роботі, якщо вони навіть заяву приймати не хочуть??
Відповісти
Останні новини
Псевдоміліціонер видурив у волинянки 1,4 тисячі гривень
18 липень, 2013, 08:54