«Яєчний хуліган» зник, ‒ ЗМІ

«Яєчний хуліган» зник, ‒ ЗМІ
Мешканець Запоріжжя Іван Шемета, який вчинив "яєчний теракт" в Луцьку, зник, - пишуть українські ЗМІ.

Нагадаємо, хлопець 14 липня в Луцьку розчавив на плечі польського Президента Броніслава Коморовського яйце, - пише All-Biz.

Тоді його затримали правоохоронці.

Пізніше повідомили, що юнака відпустили, але додому Іван так і не повернувся.

Вже четвертий день не має звісток про сина його мати Наталія та 4-річний братик Михайло. Вчора додому навідалися слідчі з Луцька, які ведуть справу Івана.

Вони й розповіли матері, як її син з яйцем атакував Президента Польщі. Друзі та рідні впевнені: Івана тримають в міліції і силою вибивають з нього свідчення. Але правоохоронці це спростовують. Кажуть, що хлопця затримали, порушили кримінальну справу і відразу відпустили на підписку про невиїзд.

Іван є членом громадської організації "Слов'янська гвардія", яка відправила його у Луцьк домовлятися про проведення урочистого заходу на честь ветеранів. Вчинок свого активіста в організації не розуміють і засуджують.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ЯЄЧНИЙ ТЕРАКТ" В ЛУЦЬКУ


Обіцяють покарати, коли той з'явиться. 17 липня керівник "Слов'янської гвардії" Володимир Рогов приїхав до Києва, щоб вибачитися у польському посольстві за витівку свого підопічного.

Голова організації говорить, що вони просто шоковані. У них з Польщею гарні стосунки.

"У них хлопці працюють разом з поляками у спільних проектах, їм польська влада виділяють землю для перепоховання останків радянських воїнів, і ось цей випадок, не дай Боже, може перекреслити все", - пише видання.

У посольстві Польщі напад з яйцем на президента Коморовського не коментують.

У той же час авторитетна польська "Газета виборча" відзначає, що цей інцидент може зірвати українсько-польський фестиваль "Європейські дні добросусідства", який повинен пройти на кордоні між державами в серпні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кришка пацану, віддали ляхам в рабство...
Відповісти