«Нарікань на роботу закладу у пацієнток немає», – в.о. головного лікаря луцького пологового будинку

«Нарікань на роботу закладу у пацієнток немає», – в.о. головного лікаря луцького пологового будинку
КП «Луцький клінічний пологовий будинок» працює в штатному режимі. Жодних нарікань та скарг на роботу персоналу чи створення неналежних умов для перебування, у пацієнток немає, а всі процеси налагодженi чітко. Про це повідомив виконувач обов’язків головного лікаря цього медичного закладу Сергій Сябрук, пише ІА "Волинські новини".

За його словами, в пологовий корпус, де вони нині перебувають, медики спочатку оперативно перемістили післяпологових жінок, а потім облаштували там п’ять спеціально обладнаних пологових залів. Також у цьому корпусі знаходяться чотири операційні. Тож жодних проблем у роботі вони не відчувають.

«Ми сюди переїхали 16 жовтня. Відтоді вже прийняли пологи у семи породіль та зробили п’ять кесарських розтинів. Сьогодні вночі у нас знову були пологи. На світ з’явилося троє діток», – зазначив Сергій Сябрук.

До луцького пологового й надалі поступають пацієнтки, адже у новоствореному корпусі забезпечили всі належні умови для роботи медиків та перебування вагітних. Тут працюють спеціалісти гінекологічного відділення, а також відділень екстрагенітальної патології та патології вагітних.


«Тож жодної небезпеки для породіль, які знаходяться поруч з повністю відокремленим тимчасовим інфекційним госпіталем, немає. А протестні настрої окремих працівників, підігріті політиками, уже припинилися. Колектив закладу працює в звичайному режимі», – наголосив Сябрук.


В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Сергій Сябрук повідомив, що ще в квітні медзаклад розробив протокол перепрофілізації корпусу повністю для вагітних і породіль з коронавірусом. Проте його не впроваджували, адже не було такої необхідності – на щастя, вагітних та породіль з коронавірусом було не так багато.


«Перемістились ми дуже оперативно і безболісно: 16 жовтня вранці почали, а вже о 16:30 приймали перші пологи. Пологові зали ми відновили, післяпологові палати теж, зберегли всі необхідні відділення. Пологовий будинок надає допомогу чітко і якісно», – резюмує лікар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скаржитись нікуди - от і немає нарікань
Відповісти
Останні новини
«Нарікань на роботу закладу у пацієнток немає», – в.о. головного лікаря луцького пологового будинку
20 жовтень, 2020, 21:36