Студенти з Волині стажуються в Греції

Студенти Волинського інституту економіки та менеджменту чотири місяці житимуть в Греції, де практикуватимуть в межах україно-польської програми підготовки бакалаврів інституту.

Вони працюють в готелі на березі Егейського моря, - повідомили у прес-службі вишу.

"Отримавши від міжнародної програми з обміну студентів ERASMUS по 1,6 тисяі євро на витрати, пов’язані з організацією перебування в іншій країні (оплата проїзду, оформлення віз, тощо), вони вирушили в готельний комплекс Dion Palace Spa Hotel до міста Літохоро.

В їхні обов'язки входить зустріч гостей в аеропорті, робота адміністратором готелю, на спортивному майданчику, охоронцями та барменами.

"Робота їм подобається, оскільки її можна легко поєднувати з відпочинком. Робочі зміни – короткі. Два дні на тиждень – вихідні. Отже, можна подорожувати. Важливо і те, що на зв’язку зі студентами є три менеджера з практики: в Україні, у Польщі та в Греції, готові вирішити усі питання студентів практично цілодобово", - кажуть в інституті.

Практика триватиме аж до кінця вересня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, хто батьки у цих студентів?
Відповісти
тут може в принципі будь-хто поїхати, кожного року їздять студенти з СНУ, пахають цілий місяць в готелі за 400 Євро!
Відповісти
з СНУ вже багато років як їздять до Америки і Греції, теж мені дивина. чи замовлена прихована реклама під час вступної кампанії?
Відповісти
ага, розкажіть-розкажіть, що за програму в Америку потрібно вивалити більше 800$!!! А в Німеччину від нашого рідненького СНУ можуть поїхати лише "обрані" - і про це знають всі, хто пробував пробитись!!!!
Відповісти
Цілком згідна. Теж в СНУ пробувала пробитися - марно
Відповісти
А ось у нас можуть поїхати всі бажаючі за кордон на практику. Треба мати паспорт, бажання і знання англійської мови! Ну хоч трохи, щоб можна було б спілкуватись.
Відповісти
Стажироваться - это приобретать навыки по будущей специальности. Никогда не думал, что студенты "Волинського інституту економіки та менеджменту" учатся на специальностях охранник, бармен, хостесс, администратор спортивной площадки.
Відповісти
влучно!)))
Відповісти
Та що ви говорите!? Всі, хто бував за кордоном на стажуванні добре знають, що роботу дають виконувати різну!!!! Але хіба це важливо, коли ти маєш чудову нагоду побачити світ, знайти нових друзів та заробити гроші??? Заздріть мовчки!
Відповісти
Чомусь усі студенти в Європі підпрацьовують протягом року і влітку заробляють на навачння на наступний рік, чи на авто офіціантами, барменами, автомийниками і т.д. І фахівці з них класі, і економіка їх країн розвивається. Тільки наші 5 років провчаться на маминих харчах, а тоді подавай їм роботу, щоб з/п була 5000 і щоб робити нічого не треба було
Відповісти
Чим більше нашої молоді буде їздити за кордон на практики, стажування, то швидше ми адаптуємось до думки, що ніхто за нас нічого ніколи не зробить. Молодці у ВІЕМ, що дають таку можливість своїм студентам. І хай собі що хочуть, те й говорять наші скептики, а студенти трохи світу побачать, чогось навчаться.
Відповісти
Ну й чого Ви ото сієте зло? І молодці студенти що поїхали, а ректор молодець, що уклав договір. Хіба краще сидіти в квартирі на гроші мами і тата і думати ціле літо де себе подіти? Так, вони зараз попрацюють, зароблять гроші, удосконалять англійську, будуть знати що таке зароблена копійка своїми руками. Побачать як людт живуть, до чого їм потрібно прагнути і їхньому молодому житті.Шкодую, що у моїй молодості такого не було. Мій син у наступному році також туди поїде, бо вчиться у ВІЕМ. І ми задоволені.
Відповісти
От би нам у свій час були такі пропозиції. На край світу б поїхали і безкоштовно. А ми їздили в колгосп на практику, в будзагони пахати. І то були раді радісіньки. Це ж студентське життя. А зараз і в Грецію їдуть, і в інші країни, і гроші ще й гроші заробляють. Клас. Рада за цих студентів. З фотографій видно, що їм там добре.
Відповісти
а ніхто і не каже, що це погано - їздити за кордом, аби попрацювати охоронцем чи барменом, і неважливо, як воно називається- літня практика, стажування чи просто подорож
питання в тому, хто виграє такі конкурси і у такі поїздки прямує безкоштовно
звичайній людині за такою програмою потрапити зась
Відповісти
Та, тут вже по фото видно, що на стажування поїхали самі прості студенти, які звикли добиватись всього самі, а не жити за рахунок батьків!!! А діти "мажорів", про яких натякають у попередніх коментарях, "купивши" державні місця спокійно їдуть розважатись з батьками в Турцію, Єгипет, Болгарію на найдорожчі курорти.
Молодці, ВІЕМівці, не втомлюєтесь працювати над новітніми проектами підтримки обдарованої молоді!!! Бажаю інституту подальшого розвитку, а студентам успіхів у всіх їх починаннях!!!
Відповісти
А Ви прийдіть у ВІЕМ і просто поспілкуйтеся з тими студентами, що зараз на практиці. Вони Вам і розкажуть, і з перших вуст почуєте чи платили вони комусь за поїздку
Відповісти
Смешно читать заказные комменты с ВИЕМа. Да нет никакой проблемы студенту любого вуза поехать на летние заработки в готели, на капусту, в парки на аттракционы итд итп. В чем заслуга ВИЕМа??? Коню понятно, что это рекламная статейка, только почему "зирочки" нет?
Відповісти
Матуть важко жити будучи таким злим.
Відповісти
Відверті заздрощі конкурентів або "доброзичливців"!
Відповісти
Я? Конкурент ВИЕМа? Вы в своем уме? Я просто здравомыслящий гражданин Украины с некоторым житейским опытом. Просто меня повеселила фраза "Студенти з Волині стажуються в Греції", потому что я отличаю понятие "стажировка" от обычного студенческого заработка за границей. Таких студентов сотни и учатся они в разных вузах страны и зарубежья.
Відповісти
от якби ви хоч раз спробували виїхати за кордан на роботу (будучи студентом) чи тямили щось у візових питаннях, то не сиділи б тут і не ліпили б нісенітниці!!!! Читаю вас і дивуюсь, де беруться такі темні та "веселі" люди?
Відповісти
Ну, судячи з твого "логотипчику", ти взагалі по життю смієшся - там, де потрібно і не дуже=))))) А взагалі, я собі так подумую - а може і тебе замовили? сидиш тут, пібурюєш людей на розмови та дебати, підливаєш масла в вогонь.... Цікаво скільки такі послуги коштують? поділись інформацією, я теж не проти заробити ;)
Відповісти
Я свого часу також їздив і в Ангілю збирати полуницю і в Данію на редиску..... і нічого поганого в цому не бачу що "стажування" і близько не по спеціальності. Так, працювати було дуже важко, але і заробітки які б я студентом тут не заробив би і близько.... + світ побачив.
П.С. Заслуга вузу в тому щоб укласти відповідний договір. У всякому випадку в нас так було (Житомирський Агроуніверститет)+ вуз самостійно займався офрмленням візи і всіх необхідних документів (включаючи квитки на проїзд).
Відповісти
Дааа! Цікава дискусія з простого питання. У виграші студенти. Вони зараз в Греції на сонці. Попрацюють трохи, гроші зароблять, у батьків просити не будуть. Їм вже по 16 тисяч дали на практику. А ми тут сидимо і дискутуюмо. До роботи, друзі, до роботи!!! А то студенти з практики приїдуть, а ми тут будемо вирішувати рекламна стаття чи не рекламна!
Відповісти
Ого!!! три абзаци тексту і десять сторінок коментарів!!!! =)))) Люди!!!! вам нема чим зайнятись?
Відповісти
Після закінчення 4 курсу я стажувалась у Сербії і дуже вдячна, що мені випала така нагода побувати за кордоном. Якщо Вас цікавить хто їздить на такі практики і стажування, я можу сказати, що кращі з кращих студентів. Щоб пройти конкурс потрібно навчатись на добре-відмінно, знати мову на розмовному рівні і мати велике бажання. На рахунок грошей, я платила тільки за дорогу десь приблизно 500 грн, а далі все було безкоштовно. Плюс мені платили стипендію 200 євро. Чесно кажучи, мені смішно читати коментарі про "заказні статті ВІЕМу". Якщо когось настільки хвилює це питання, я готова зустрітись і розповісти про все особисто, на підтвердження в мене є фото. http://vk.com/id21076935?z=photo21076935_293272986%2Fphotos21076935
Відповісти
Останні новини
Студенти з Волині стажуються в Греції
18 липень, 2013, 12:09