На Волині сімейний насильник побив поліцейського

На Волині сімейний насильник побив поліцейського
У Маневицькому районі за домашнє насильство над дружиною та побиття поліцейського затримали нетверезого чоловіка.

Про це повідомляють на сторінці Маневицького відділу поліції.

Зателефонувала дружина, яка повідомила, що чоловік у стані сп’яніння вчиняє сварку. Працівники поліції, які прибули на місце події, дружини вдома не знайшли, оскільки вона змушена була втікати, щоб не отримати тілесні ушкодження від насильника.

Зрештою, і з працівниками поліції змістовного діалогу не вийшло. Адже вже у присутності дружини 42-річний чоловік всіляко перешкоджав поліцейським оформляти матеріали та вдарив правоохоронця. Щоб заспокоїти порушника, поліцейські застосували кайданки, викликали слідчо-оперативну групу, а пізніше затримали у порядку ст.208 КПК України.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати не лише за вчинення домашнього насильства, а й за умисне заподіяння працівникові поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі слідчого відділення Маневицького відділу поліції оголосили про підозру 42-річному жителю району за вчинення кримінального правопорушення зач.2 ст.345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині сімейний насильник побив поліцейського
21 жовтень, 2020, 22:59