На Волині з'явився новий туристичний маршрут. ФОТО

На Волині з'явився новий туристичний маршрут. ФОТО
На Волині для дітей відкрили туристичний маршрут «Магія Волинської казки».

Він пролягає неподалік обласного центру через села Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська, - повідомили у прес-службі Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН.

«Тут дітей чекає незабутня казкова феєрія: прямо на очах оживають казки «Рукавичка», «Івасик-телесик», «Коза-Дереза». Діти мають можливість познайомитись із казковими героями, зробити з ними фото на пам'ять і стати частиною великої казкової родини», - кажуть в організації.

Окрім казкових розваг, для дітей працюють тематичні й анімаційні майданчики, організовуються веселі ігри та забави, а також проводяться майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок і лозоплетіння.

«Слідуючи сімейним маршрутом, усі бажаючі можуть відвідати «уроки живої віри», під час яких настоятель Троїцького храму пояснить основні християнські засади, розкаже про різні релігійні обряди і відповість на усі Ваші запитання», - йдеться у повідомленні.

Довідка

Сімейний туристичний маршрут «Магія Волинської казки» розроблено та впроваджено громадами сіл Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська Рожищенського району Волинської області в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Через спільні інтереси та спільні дії до об'єднання громад», який реалізовується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» (програма «Громадянське суспільство та належне врядування»).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухайте, це ви серйозно про такий туристичний маршрут? Це ж паранойя якась з радянських часів
Відповісти
Останні новини
На Волині з'явився новий туристичний маршрут. ФОТО
18 липень, 2013, 12:59