У скандальному інтернет-виданні прокоментували звільнення працівників

У скандальному інтернет-виданні прокоментували звільнення працівників
В інтернет-виданні «Волинські новини», звідки, за деякою інформацією, звільнилася частина працівників, заявили: керівництво видання звільнило лише головного редактора, після чого пішло ще двоє працівників. Наразі видання "працює у звичному режимі".

Нагадаємо, у середу, 17 липня колишній випусковий редактор видання Іванна Мартинів оприлюднила "Відкритий лист до читачів" за підписами шести журналістів. У листі йшлося: частина колективу звільнилися через "непопулярні кроки" керівництва видання.

У четвер, 18 липня "Волинські новини" оприлюднили публікацію під назвою «Волинські новини» працюють у звичному режимі, або Хто і куди пішов», підписану директором ПП «Волинські новини» Максимом Голубєвим.

У листі йдеться:

«Матеріал під назвою «Із волинського Інтернет-видання звільнилася майже вся редакція» оприлюднило сьогодні, 18-ого липня, інтернет-видання ІА ZIK. У ньому подано інформацію, яка не відповідає дійсності і безпідставно ображає честь і гідність колективу «Волинських новин» - видання, яке вже 5 років оперативно доносить найголовнішу інформацію про Луцьк та усю Волинь.

Так, тиждень тому на «Волинських новинах» з посади головного редактора за систематичне невиконання своїх обов’язків і невідповідність нормам професійної етики звільнили Вікторію Поліщук. Упродовж випробувального терміну (до 1 липня), доки вона очолювала видання, нею ігнорувалися виконання поставлених завдань, за це їй оголосили два попередження.

Проте В. Поліщук не відреагувала на них жодним чином, відтак, її роботу визнали незадовільною. Було прийнято рішення розірвати трудові відносини за згодою сторін, а В. Поліщук отримала заробітну плату в повному обсязі.

Тенденційною є публікація у виданні ІА ZIK заяв, які були виставлені для огляду в соціальних мережах, адже вони не відповідають дійсності, а також не підкріплені жодним чином. Подібна позиція відомого і авторитетного видання «ЗІК» видається непрофесійною.

Насправді на «Волинських новинах» звільнили лише В.Поліщук. Ще двоє працівників І.Мартинів і Ю.Шрамко вирішили піти із видання за власним бажанням. Журналісти Іванна Мартинів та Юлія Шрамко належно виконували свою роботу і до виконання їхніх обов’язків не було жодних зауважень. Це – люди, які професійно працювали на користь видання та заради вільного і незаангажованого висвітлення подій Волині. Решта підписантів т.зв. «відкритого листа» узагалі ніколи не були журналістами видання «Волинські новини», тому їхні прізвища були вжиті у публікації недоречно і помилково. Або ж, відверто дивує відсутність прізвища та підпису під «відкритим листом» п.Мирослава Ватащука (працівника ІА ZIK), який за гонорари подавав свої матеріли В.Поліщук для публікації на «Волинських новинах». Або не дивує...

Редакція «Волинських новин» працює у звичному режимі. Колектив видання повністю укомплектований і всі працівники сумлінно виконують покладені на них обов’язки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На "Волинських новинах" видаляють коментарі. Скажіть, це взагалі нормально? Достойно????
Відповісти
А мої коменти не видаляють, бо я не матюкаюся :)
Відповісти
зате залишають коменти, які поливають брудом колишній колектив та безпосереднього колишнього головного редактора. достойно і солідарно дуже, що ж...)
Відповісти
в таких ситуаціях найгірше це те, що ти знаєш якщо не всіх то частину людей які ті коментарі пишуть

але така специфіка інтернету. Спочатку гадять на ВолиньPost, потім на Волинських новинах.

Давно пора з цим розібратися
Відповісти
И как предлагаете разбираться?
Відповісти
Я предлагаю-с расстрелять :)
Відповісти
щоб коментувати могли тільки зарестровані, це як мінімум
Відповісти
а чому сама панна Полішук не підписалась під заявою про дискримінацію прав працівників? Шановні любителі скандалів, прошу інтерв'ю головної героїні Вонилі... Ну і ще працевлаштуйте її... Із солідарності!!!
Відповісти
А нещодавно, на ВН була новина, що каліснічєнка з риганальними дупутатами прийняли звернення до Бундестагу та Думи російської, з тим, аби визнати геноцидом дії українських солат проти солдат вермахта у роки війни... загалом класний стьоб, очевидно останній для редактора... за кілька годин новину видалили...
Висновок - Палиця - риганалів любить і шанує, а редактору, який їх ганить - не місце у виданні... не читатиму більше цей ресурс... Фу риганалним дуполизам...
Відповісти
полішук віта, ти тепер себе новою владою скромно величаєш?
Відповісти
Діти, припиніть сваритися і гратися в серйозних людей. Ну, пішло пару дітей з видання. Я розумію якби хтось із солідних, маститих людей звільнився, акцію організував і всі його підтримали, теж авторитетні люди, котрі у професії 20-30 років мінімум провели.. Прізвища, які ви згадуєте як журналістів я ніколи й не чув. Спробував розібратися про що ви тут пишете і не зрозумів мети конфлікту. Пишіть краще хто кого зарубав, то люди більше будуть читати. Оце вам вдається на славу
Відповісти
А те, що Віка сайт витягувала з лютого місяця із тієї дупи, в якій він був, то це не в счот. Знайте тепер, шо такоє благадарнасць...
Відповісти
тобто що Віка колись не пішла з усім колективом а використала ситуіцію на свою користь і увірвалась на посаду керівника - це честь. А коли вона пішла і пішовши з видання знищила там все що змогла - це все власники винні... Ясно одне - був конфлікт, в результаті якого Віта розругалась з усіма з ким могла і наробила максимум неприємностей всім хто довірив їй пост керівника. І ще питання: а як же Волиньпост, інші видання без Віти цвітуть і пахнуть? Як вони взагалі без її лагідної руки з руїн піднялися?
Відповісти
Чому керівники волиньпоста взяли на роботу Юлю Шрамко а не таку талановиту та самовіддану своєму підприємству Вікторію Поліщук? Хай би її краще взяли на роботу, вона ж одна десяти варта!!!
Відповісти
А Шрамко уже на Посте? Ха, Юра Сергеевич, а Вику с Иванкой чего не взял, то ж самые творческие люди во всей юной волынской журналистике, по крайней мере, это они так думают))))
Відповісти
Ну якось трохи некоректно з вашого боку таке писати.
Відповісти
Ну, пошутил
Відповісти
Юр, ви ж ніби з Вікою друзі. Де ваша солідарність? Віка не лізе всім доказувати свою правоту, нащо ти весь цей бруд в себе публікуєш?
Відповісти
якщо починати виносити на люди звільнення, що відбуваються на всіх (!) підприємствах і однією з причин є розбіжність поглядів працедавця і працівника, то треба буде окреме сльозливе видання відкривати.
життя завжди вносить корективи, хтось іде, хтось лишається, важливо, що вибір є, гірше, коли немає і працювати доводиться через совість.
а якщо чесно, то кєровнік з Віки слабенький.
Відповісти
Вот я писал комментарии там про Палицу конкретно - не в самом лучшем свете, но без мата и личных оскорблений - все комментарии удалили. Поэтому сейчас и здесь и на ВН пишу под таким ником.
Відповісти
Забыл сказать - не тольк4о комментарии удалили, но и меня забанили вообще :)
Відповісти
а если тебе фингал под глазом засветят, к примеру... ті будешь просить чтоб тебя синяком называли? или фонариком? дети в песочнице пожалуй поумнее диалоги ведут чем забаненные чатлане....
Відповісти
Та немає в нас свободи слова, а є тільки свобода в душі. Всі видання контролюють партія регіонів, тому можна зараз пресу запихнути далеко-далеко, до кращих часів і не читати всяких дурниць.Аналізуйте життя по реальному стану речей в магазинах, на базарах тощо. Телевізор взагалі можна викинути на смітник, бо там нема нічого позитивного, один кримінал.
Відповісти
Останні новини
У скандальному інтернет-виданні прокоментували звільнення працівників
18 липень, 2013, 16:40