У Володимирі через алкоголь мешканці пікетували суд

У Володимирі через алкоголь мешканці пікетували суд
У Володимирі-Волинському оскаржують заборону нічної торгівлі спиртним.

Обурені мешканці, депутати і представники опозиційних політичних партій 18 липня пікетували міський суд за його ухвалу про неправомірність рішення сесії міської ради щодо заборони торгівлі алкоголем після 24:00, ‒ пише IA ZIK.

У минулому році сесія міської ради заборонила торгівлю алкоголем на території Володимира-Волинського у нічний час. Проте група місцевих підприємців, власників цілодобових продуктових магазинів і ресторанів, оскаржила це рішення у суді.

На це міська влада подала апеляційну скаргу, та, з невідомих причин, судове засідання довго не призначали. Тоді депутати повторно проголосували «за» заборону нічної торгівлі спиртним. Підприємці знову звернулись до суду через луцького адвоката Артура Мартіросяна.

Цього разу суд першої інстанції лише призупинив рішення міської ради на час розгляду справи. Попередній розгляд мав відбутись 18 липня, проте його знову перенесли – через відпустку адвоката Мартіросяна, котрий написав відповідне клопотання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

У Володимирі- Волинському за роки правління престарілого мера- пенсіонера створився театр абсурду, коли таким містом керує тільки групка осіб. Ця групка осіб під прикриттям членів місцевого Володимир- Волинського міськвиконкому безкарно торгує горілкою- суррогатом цілодобово у своїх нічних магазинах та нічних забігайлівках. В тих магазинчиках після девятої години вечора основний контингент діти, підлітки, студенти міцевих технікумів. Старовинне місто на Волині , Володимир-Волинський повністю деградує - економіка в повному застої, промисловості ніякої,тільки торгують горілкою - сурогатом.ПОВНИЙ ЗАНЕПАД колись квітучого райцентру !!!
Відповісти

Для Володимир- Волинського, мітинг біля суду - це напвне хороший знак. Значить володимирчани потроху просипаються від гіпнозу і глибокого сну в який завів їх своїми невиконаними обіцянками цяцянками міський голова Петро Саганюк разом зі своєю " маладою командою" любих друзів- депутатів.
Напевно епоха двадцятилітнього правління П.Д.Саганюка вже закінчується
Відповісти
Бачив той пікет-ледве 20 людей назбирали!!! І це дві партіі-свАбода і ьтьківШина !!! Самі кришуюють підпільні гуртівні і борються з легальними конкурентами.
Відповісти
Альф це певне Альфонс, яке йому більше підходить.Це один з жополизів мера і його "Сильної команди". На мітингу було близько сотні людей в основному жителів тих будннків, біля яких розташовані генделики, що поночі торгують сурогатними алкогольними напоями.Люди на мітингу дали негативну оцінку діям міського голови і виконкому, які дозволили торгівлю алкогольними напоями вночі, чого немає ні в якому населеному пункті області, а також в Україні.
Відповісти
Шавко неграмотна! Поідь вночі до Луцька й переконайся сам і алкашам своім розкажи- у Луцьку ЛЕГАЛЬНО продається алкоголь вночі більше як у 30 магазинах. Ініякого заборонного рішення міської ради НЕ ІСНУЄ !
Відповісти
Судове засідання перенесли на 12 вересня 2013 року. Тобто споювати неповнолітніх "непідкупний" володимирський суд дозволив ще два місяці, коли в місті пройде свято Володимира, інші літні свята. А там дивись може Верховна Рада, щось таке прийме і всі причетні до цього лохотрону вийдуть чистими з води.Алкогольна майія свого не втратить.
Відповісти
подумайте
16:40 18.07.13подумайте для чого ця заборона. у львові наприклад не є проблемою купити алкоголь після 22 год., як не в одному то в іншому магазині продадуть. ця заборона для того щоб підприємці платили хабарі за "дозвіл" торгувати алкоголем після 22 год.. Чого пікетувати, хай собі люди торгують. А свиня болото завжди знайде. В аптеках є великий перелік ліків на спирту.
Відповісти
Альфонс є Альфонс хоча і скорочено Альф. Що від нього візьмеш від цієї підстилки? Пише всяку маячню. Порядні люди поночі сплять, а не шукають пива чи горілки. Це всяким упирям і злодіякам не спиться.
Відповісти
Шавко-Славко! Коли ж у ваші тупі голови дійде ,що ви і ваші висмоктані з пальця проблеми НІКОМУ,крім вас ,не цікаві! Переписуйтесь у свому вололимирському болотофорумі та на позорте місто
Відповісти
А що ж його місто позороити - Володимир-Волинський вже давно двадцять років розграблюється і опозорений престарілим мером -пенсіонером саганюком та його пятіркою самих " юбих друзів -мафіозо "
Відповісти