Фотодрук на натяжних стелях: переваги та вплив на навколишнє середовище*

Фотодрук на натяжних стелях: переваги та вплив на навколишнє середовище*
Натяжні стелі з фотодруком від https://fabriory.com.ua/potolki не лише прикрашають кімнату та роблять її більш комфортною. Для дизайну такі покриття є справжньою знахідкою. До ваших послуг найрізноманітніші кольори та відтінки. Але й це ще не все. Фотодрук на плівці дозволяє отримати стелю з будь-якими зображеннями у високій якості. Це можуть бути зорі, небо в лісі, інопланетні пейзажі, осіннє листя тощо. А ще ці стелі екологічно безпечні, хоча й виготовляються з синтетичних матеріалів.

Повна переробка

Натяжна стеля виготовлена з матеріалу, який підлягає повній переробці для вторинного використання. В майбутньому з нього можуть бути виготовлені корисні речі, тому після демонтажу плівка не перетворюється у шкідливі відходи. Це дозволяє зменшити навантаження на оточуюче середовище після ремонтно-будівельних робіт.

Економія води

Виробництво натяжних стель не потребує використання води. Тому цей продукт сприяє її збереженню, на відміну від багатьох інших будівельних матеріалів. Оскільки вода є дуже важливим природнім ресурсом, її збереження є суттєвою перевагою конструкцій з ПВХ. Навіть для звичайної штукатурки потрібно досить багато води, яка потім стає забрудненою та підлягає очищенню.

Чисте повітря

Якщо натяжна стеля виготовлена з високоякісних матеріалів та з дотриманням технології, в процесі експлуатації вона не виділятиме шкідливих речовин. Повітря в приміщенні та за його межами буде чистішим. Це особливо важливо для здоров’я людей, які проживають в квартирі чи будинку з натяжною стелею. Сьогодні виробники все частіш використовують матеріали, які не виділяють токсичних речовин навіть при горінні.

Завдяки гладкій поверхні плівку легко очищувати від забруднень, що також робить вклад у загальну справу збереження чистоти. Додатковий плюс – для чистки не потрібно використовувати хімічні засоби. У більшості випадків цілком достатньо м’якої тканини та води (можливо з милом).

Невелика вага

Завдяки легкості натяжну стелю зручно транспортувати та встановлювати. Для її перевезення не потрібно використовувати важкі автомобілі, що споживають велику кількість палива. При монтажі не використовуються потужні електроінструменти.

Тривалий термін експлуатації

Довговічність натяжної стелі позитивно впливає не лише на ваш особистий бюджет, а й на екологію. Якісні конструкції зберігають форму та колір навіть протягом 20 років. Звичайно, якщо дотримуватися правил експлуатації. Рідше купуючи, перевозячи та монтуючи стелю, ви зменшуєте кількість відходів та витрачених ресурсів.

Відсутність фарби

Натяжна стеля не потребує будь-якого додаткового покриття. Вам не потрібно використовувати фарби чи лаки. В порівнянні зі штукатуркою чи гіпсокартоном плівка практично не лишає відходів при монтажі. Сміття легко зібрати, воно не розсіюється у вигляді пилу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: стеля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.