Медикам на Волині готові платити до 13 тисяч гривень: ТОП вакансій

Медикам на Волині готові платити до 13 тисяч гривень: ТОП вакансій
Найбільше на Волині на сьогодні потребують сімейних лікарів і винагороду за їх працю пропонують доволі непогану – від 9 400 до 13 тисяч гривень за місяць. Також в області не вистачає стоматологів, лаборантів і анестезіологів.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості.

Так, у місто Володимир-Волинський потребують відразу двох лікарів загальної практики – сімейної медицини, яким готові платити по 13 тисяч гривень в місяць. В обов’язки входить здійснення динамічного спостереження за станом здоров'я пацієнтів із проведенням необхідних обстежень й оздоровлення за індивідуальними планами.

У цьому ж місті також є потреба у кваліфікованому лікареві-стоматологу, який вестиме змішані прийоми, складатиме плани лікування і заповнятиме усю необхідну документацію. Серед основних вимог – постійне відвідування навчальних заходів. Заробітну плату пропонують 11 тисяч гривень на місяць. За більш детальною інформацією щодо трьох вакансій звертайтеся за номером: (0242) 2 05 25 (Ірина Ігорівна).

У село Річиця Ратнівського району шукають сімейного лікаря. Винагороду пропонують 9 500 в місяць. Серед обов’язків – забезпечення населення первинно-медичною допомогою та виконання інших функцій медичного спрямування відповідно до укладеного договору. Контактна особа – Сергій Павлович (0266 25 36).

У село Затурці Локачинського району теж запрошують на роботу сімейного лікаря для виконання типових обов’язків на зарплату 9 400 гривень. Щодо вакансії звертайтеся за телефоном: (0274) 2 21 51 (Тетяна Олексіївна).

Спеціаліста із анестезіології потребують у лікарню в місті Рожище. Серед обов’язків – проведення передопераційної підготовки, анестезії, а також прослідковування стану пацієнтів під час та після хірургічного втручання. Зарплату пропонують 8 505 гривень на місяць. За більш детальною інформацією звертайтеся: (0268) 2 14 13 (Ярослав Іванович).

В обласний центр Волині шукають лікаря-лаборанта на ставку 8 505 гривень на місяць. В обов’язки входить проведення лабораторних досліджень в клінічно-діагностичній лабораторії та ведення відповідної документації. Контактна особа – Наталя Анатоліївна (098 456 73 11).

У селище Голоби Ковельського району на роботу запрошують кваліфікованого лікаря-стоматолога. Серед обов’язків – проведення діагностики та лікування захворювань ротової порожнини і надання невідкладної стоматологічної допомоги. Винагороду пропонують у розмірі 8 тисяч гривень на місяць. За деталями щодо вакансії звертайтеся за номером: (0252) 5 03 16 (Інна Олександрівна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка щедрість. Таке враження, що зарплатню медикам призначають трунарі. Їх прибутки від кількості померлих залежать. Мінімальна, на перший рік роботи, медсестри має бути 500 дол. США. Мінімальна лікаря, відразу після інтернатури - 1000 дол.США. А далі за успіхи та трудові успіхи.
Відповісти
А вчителі які голосували за ЗЕ,отримують-4.000 доларів вже давно.
Відповісти