У Луцькому СІЗО – виставка про князів

У Луцькому СІЗО – виставка про князів
У Луцьку в слідчому ізоляторі запрацювала виставка про Галицько-Волинське князівство.

Відкриття експозиції відбулося 17 липня, а сформували її працівники обласного краєзнавчого музею, - пише IA ZIK з посиланням на інформацію старшого інспектора у зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Ольги Купчинської.

Тематика виставки стосується заснування Галицького-Волинського князівства, біографій князів, що правили в цей період, внутрішню і зовнішню політику цього державного утворення. Співпраця керівництва слідчого ізолятора та краєзнавчого музею триває уже багато років поспіль. Цьогоріч для засуджених та ув’язнених установ області демонструвалися пересувні виставки Волинського краєзнавчого на теми «Волинь і Чорнобиль», «Волинь у Другій світовій війні» та інші.

Детальну екскурсію по експозиції виставки провів заступник начальника слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи підполковник внутрішньої служби Віталій Байковський.

З виставкою ознайомили засуджених господарської обслуги, також її мали змогу переглянути неповнолітні засуджені. Вони з великим інтересом розглядали виставкові стенди, виникала велика кількість запитань по ходу лекції. Виставка триватиме протягом місяця, її має змогу оглянути персонал Луцького СІЗО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяному ‒ 60
19 липень, 2013, 08:53
У Луцькому СІЗО – виставка про князів
19 липень, 2013, 08:52