Ювелірний бренд SOVA – тепер і в Луцьку*

Ювелірний бренд SOVA –  тепер і в Луцьку*
1 листопада ювелірний дім SOVA відкриють у ТРЦ «ПортCity».

Знайти острів SOVA можна буде відразу з правого боку від головного входу у торгово-розважальний центр. Тут буде представлена 21 колекція та дизайнерські колаборації SOVA, включаючи нову лінійку прикрас TOKYO. Площа торговельної точки становить 6 кв.м., острів виконаний у фірмовому стилі бренду.

«Ми давно помітили інтерес клієнтів з Волинської області до нашого бренду – прослідкувати це можна за відгуками та коментарями на сайті та у соцмережах SOVA. Тому вирішили, що наша 33-я локація має бути саме у Луцьку. Дата відкриття збігається з презентацією нової лінійки прикрас TOKYO, що поповнила колекцію «Мегаполіс». І це чудовий привід завітати до нас у гості», - говорить директорка з маркетингу та продажів SOVA Анна Коваль.

З нагоди відкриття перші п'ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів до 7 листопада включно будуть діяти знижки до –50%.

Наразі в Україні працює 32 магазини ювелірного бренду SOVA у 12 обласних центрах: у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Миколаєві, Ужгороді, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Запоріжжі та Херсоні.

Довідка: SOVA, jewelry house – український ювелірний бренд-трендсетер, який відповідає світовим тенденціям. Ідея формування ювелірного гардеробу для сучасних дівчат є лейтмотивом у всіх колекціях ювелірного дому. Це єдиний на українському ринку бренд, який колекційно підходить до запуску продуктів та демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу.

SOVA – це переосмислення класики, якісні та стильні прикраси, які можна змінювати кожен сезон, доповнюючи свої образи до будь-якої нагоди.

Сайт https://bit.ly/3kEaMdt
Сторінка у Фейсбук https://bit.ly/2JbOrpD



Сайт

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший выбор, качество ювелирных украшений на достойном уровне. Купил цепочку под крестик себе, очень доволен!
Відповісти
Захотілось купити золоту шпильку на одяг, вибір у вас немаленький, тому обрати є з чого)
Замовляла через інтернет магазин. Булавка прийшла за 2 дні, виглядає дуже стильно, навіть не буду ховати підь одягом! Класне рішення робити золоті булавки з прикрасами)
Відповісти