Табачник заборонив у школах розпивати алкоголь

Табачник заборонив у школах розпивати алкоголь
Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник підписав 8 лютого наказ із вимогою заборонити продаж і вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у всіх навчальних закладах.

Про це інформує Сегодня з посиланням на прес-службу Міносвіти.

Цим наказом передбачено, що керівники навчальних закладів усіх рівнів акредитації повинні вжити заходів щодо категоричної заборони продажу і вживання алкоголю і сигарет в приміщеннях, на території навчальних закладів; ініціювати дострокове розірвання договорів оренди (у разі їх наявності) з суб'єктами підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю такою продукцією у заборонених законодавством місцях.

Керівникам навчальних закладів також необхідно проводити відповідну роз'яснювальну роботу щодо норм законодавства серед учнів, курсантів, студентів та в педагогічних колективах, зокрема, щодо відповідальності за розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

В наказі зазначається, що винні особи будуть притягуватися до адміністративної відповідальності у разі виявлення порушень зазначених вимог. За невиконання норм наказу керівники навчальних закладів будуть нести персональну відповідальність.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі освітяни України настільки радісно зустріли даний наказ, що не змогли стриматись щоб його не "обмити")))))))))
Відповісти
гигиги +1
Відповісти
Останні новини
Табачник заборонив у школах розпивати алкоголь
09 лютий, 2012, 11:23