На Волині виявили Toyota з підробленими номерами кузова

На Волині виявили Toyota з підробленими номерами кузова
На Волині пацівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів виявили авто з підробленими номерами.

Про це повідомляє Волинський НДЕКЦ МВС.

31 жовтня 2020 року під час участі у державній реєстрації, знятті з обліку транспортних засобів у Територіальному сервісному центрі № 0742 (м. Ковель), працівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів, що їх супроводжують Волинського НДЕКЦ МВС, в ході дослідження транспортного засобу «Toyota RAV4» 2017 року виготовлення встановили, що ідентифікаційний номер кузова піддавався змінам шляхом заміни маркувальної панелі з ідентифікаційним (VIN) номером.

Транспортний засіб разом з реєстраційними документами, що його супроводжували, передали правоохоронцям для подальшого з’ясування обставин.

З метою запобігання подібних ситуацій, а саме придбання транспортних засобів зі зміненими ідентифікаційними номерами кузова (шасі) чи двигуна, а також з підробленими реєстраційними документами, вкотре інформують автовласників про доцільність проведення експертних досліджень транспортних засобів фахівцями Експертної служби МВС, які знаходяться у територіальних сервісних центрах області

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.