У місті на Волині жителі багатоповерхівки залишилися без газу через свого сусіда

У місті на Волині жителі багатоповерхівки залишилися без газу через свого сусіда
1-го листопада 15 квартир багатоповерхівки на вулиці Сонячній у Нововолинську залишилися без газу. Один з мешканців цього будинку хотів самотужки відремонтувати газову колонку та, переплутавши шланги місцями, замість газової системи випадково підключився до водопровідної.

Результатом такого ремонту стало заповнення системи газопостачання водою, – повідомили БУГу в пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Повідомлення про відсутність газу в одній з квартир надійшло до аварійно-диспетчерської служби АТ «Волиньгаз» 1-го листопада о 08:59. Прибувши на виклик, аварійна бригада Нововолинської дільниці Володимир-Волинського відділення виявила, що господар однієї з квартир під час самовільної заміни проточного газового водонагрівача помилково під’єднав систему водопостачання до системи газопостачання. Своїм вчинком він спричинив попадання води в газові прилади 3-х квартир житлового будинку.

Аби уникнути аварійної ситуації й унеможливити попадання води в розподільний газопровід, фахівці АТ «Волиньгаз» негайно припинили газопостачання 15-ти квартир.

Цього ж дня, до 16:00 газовики видалили воду з системи та відновили газопостачання всім споживачам, окрім квартири, де відбулась ця подія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині жителі багатоповерхівки залишилися без газу через свого сусіда
02 листопад, 2020, 13:58