Сувеніри на Новий рік для колег та партнерів*

Сувеніри на Новий рік для колег та партнерів*
Ось-ось розпочнеться листопад, одинадцятий місяць року. Найкращий час для того, щоб подбати про виготовлення новорічних сувенірів. Звичайно, якщо вам не байдуже, як буде розвиватись ваш бізнес наступного року. Ось вам декілька чудових ідей, які допоможуть витратити менше, а отримати − більше.

Подарунок має працювати на ваш бізнес

Ви зробили клієнту чи партнеру, подарувавши йому коштовну та практичну річ? Чудово. Можливо, він навіть згадає про вашу компанію наступного року. А, можливо, й не згадає. Тому потрібно його підштовхнути трішки у правильному напрямку. Наприклад, розмістити на сувенірі логотип вашого бренду. А поруч − контактні дані.
Ще й подарунок краще обирати таким чином, аби він не зберігався вдома, в шафі, а знаходився в офісі. На самому видному місці. Складне завдання? Так, але рішення є.

Подарунок має бути корисним

Даруйте тільки такі речі, які можна використати. Які несуть в собі цінність. Тут ви, мабуть, одразу згадали про коштовні щоденники в шкіряних обкладинках. Так, цей варіант непоганий. Але він підійде для представників старшого покоління. Для тих консерваторів, які ще до сих пір користуються паперовими записниками. Тобто, для всіх можновладців.

А для молодих та прогресивних потрібно брати щось сучасне. Наприклад, повербанк. Чи флешку. Фактично, це той самий записник, але електронний. І на повербанках, і на флешках можна надрукувати текст чи малюнок. Це корисні речі, від яких не відмовляються. Ними точно будуть користуватись.

Витрачаємо кошти розумно

Але що робити, якщо людина захоче віддарувати ваш подарунок комусь іншому? Наприклад, власному клієнту або й навіть комусь із родини. Адже тоді вартість подарунку, як рекламного носія, стрімко впаде.
Проте для цієї проблеми є блискуче рішення. Надрукуйте на подарунку ім'я того, кому ви його даруєте. Так, індивідуальні написи коштують дорожче. Але й працюють вони краще. Тоді людина точно збереже річ для себе. Ще й поставить її в такому місці, де всі будуть бачити ваш привітальний напис. А з ним − логотип вашої компанії.

Сучасні технології дозволяють виготовляти індивідуальні подарунки за помірну ціну. Наприклад, такі послуги пропонує харківська компанія Прінтеріо. Вони й в Києві працюють. Та пропонують величезний асортимент сувенірів.

Ще декілька чудових ідей

Робіть замовлення подарунків в листопаді. В грудні ціни зростуть, адже замовляти надрук на сувенірах буде чи не кожна компанія. Доведеться більше платити та чекати довше. Якщо ж замовити виготовлення сувенірів в листопаді, можна отримати суттєву знижку.

Якість завжди має перевагу над кількістю. Якщо мова йде про подарунки. Краще зробіть їх не 100, а тільки 10 кращим клієнтам. Але це повинні бути хороші речі, а не якийсь непотріб. Згадайте, коли ви самі викидали дешеві календарі цілими пачками. Коли вам дарували річ, що виглядала дуже дешево та не мала практичного застосування.

Не забудьте розмістити на сувенірі ваші контактні дані. Нехай навіть дрібним шрифтом. Або у вигляді QR кода. Його можна відсканувати за допомогою будь-якого смартфона.

Замовити - https://printerio.com.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сувеніри на Новий рік для колег та партнерів*
02 жовтень, 2020, 21:07
Юридична компанія
02 жовтень, 2020, 21:01