На Волині військовому довелось у суді відстоювати право на житло

На Волині військовому довелось у суді відстоювати право на житло
Полковник у відставці відстоював своє право на безоплатне житло у суді. Він звинуватив квартирно-експлуатаційний відділ Володимира-Волинського у бездіяльності й вимагав визнати відмову в наданні житла протиправною.

Про це йдеться в рішенні Володимир-Волинського міського суду за 27-ме жовтня, пише БУГ.

Військовий стверджував, що квартирно-експлуатаційний відділ не направив його документів на розгляд Комісії з контролю за розподілом житла у Збройних Силах України, у результаті він не отримав помешкання.

Розглянувши усі матеріали справи, суд позов полковника у відставці задовольнив повністю. А саме: визнав протиправною бездіяльність квартирно-експлуатаційного відділу Володимира-Волинського, через не підготовку і не направлення документів та матеріалів на розгляд комісії. Також зобов`язав підготувати список надання житлової площі для постійного проживання, який разом з іншими необхідними документами направити до Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України.

Окрім цього, суд стягнув з квартирно-експлуатаційного відділу в користь військового витрати на правову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині військовому довелось у суді відстоювати право на житло
04 листопад, 2020, 01:25