У місті на Волині директор фірми побив журналістку

У місті на Волині директор фірми побив журналістку
Журналістка Наталя Камишникова (на фото) заявляє, що її побив керівник ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.

Про це вона пише в листі, надісланому на електрону пошту ВолиньPost.

Жінка каже, що 19 липня о 8:40 прийшла в сквер біля пам'ятника воїнам-прикордонникам у Нововолинську, бо працівники вказаного підприємства розпочали демонтаж плит, якими вимощена площа перед меморіальним об'єктом.

Нагадаємо, на ремонт площі виділили з обласного та міського бюджетів понад 500 тисяч гривень. Частина депутатів міськради вважають, що ці гроші краще витратити на ремонт дорожнього покриття вулиці Некрасова.

Депутати навіть висловили думку, що мер Нововолинська Віктор Сапожніков таким чином підставив голову Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Камишникова, яка поділяє думку депутатів-опонентів мера, прийшла на площу, аби завадити демонтажу плит.

Трохи згодом, каже вона, з’явився керівник ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолій Коптюк.

Далі передаємо розповідь журналістки без змін та правок:

«Він став неподалік від мене, тихо переговорив із кимось по мобільнику. Задоволено кинув: «Ви чули? Ви чули?! Мені ВСЕ дозволили!» Нагадала йому, що я – журналіст і виконую тут свої професійні обов’язки.

Після 9.05 я, як громадська активістка, зробила спробу завадити демонтажу – стала на плиту, що її підважували ломами та монтуванням робітники зі Львівщини. До мене підскочив Анатолій Коптюк. На очах у своїх підлеглих із силою ударив мене, грубо відштовхнув убік. Я закричала.

Коптюк, кремезний чолов’яга, знову кинувся до мене і щосили затулив мені рота рукою. Я відчайдушно намагалась покликати на допомогу.

Директор ПП «МП Сантехмонтаж», із яким уклало підряд управління інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації, ще двічі з силою вдарив мене – в обличчя. Я упала на асфальт, підвелася, знову стала на плити, щоб завадити демонтажу.

Одну зі 120-кілограмових плит четверо робітників, виконуючи команду Коптюка, демонстративно опускали мені на ноги. Я знову закричала, аж тоді вони підняли плиту. А їхній начальник Коптюк знову накинувся на мене з кулаками й нецензурною лайкою. Зацитую лише початок його брутального спічу: «Ти хто така?! Ти тут ніхто! Іди на хєр».

На цю пору до скверу нагодилися люди, що здалеку почули жіночий крик. Один мав при собі фотоапарат».


Зрештою, журналістка відступила, а демонтаж плит розпочався.

Згодом на місце конфлікту прибув начальник міліції Олег Степанюк та близько десятка правоохоронців, які й шукатимуть винних у інциденті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Випускницю МГУ ім. Ломоносова бють сантехніки, які читають, ворушачи губами. Такого ще не було. В якій країні живемо!? Незабаром сантехніки нам будуть влаштовувати інквізиції і палитимуть на вуличних багаттях книги, як у Німеччині в 1933-му... А Сапожников - це частина нашого минулого. Рудимент СеРеСеР. Місту давно потрібна сучасна фігура - відкрита, дружелюбна і широкомисляча.
Відповісти
міська божевільна і не більше
Відповісти
бити її, чи не так?
Відповісти
хоч знає.я думав просто так зацідив.скучав.
Відповісти
той пп анатолій пише?
Відповісти
Дякую всім за увагу, а модератора прошу видалити коментар, що ображає честь і гідність особи. Коли вже тут згадали про мій диплом випускниці МДУ, то він із відзнакою. ))
Відповісти
А вас дуже прошу виконувати пункт правил коментування 1.6. Бо надалі змушені будемо вас робити Анонімом
Відповісти
мало дав!!!
Відповісти