Осінній тренд 2020 – шапки балаклави*

Осінній тренд 2020 – шапки балаклави*
Після минулих тижнів моди стало очевидно, що шапка балаклава та знімні капюшони – безсумнівний хіт наступних осені-зими. Проте не обов’язково чекати похолодання, можливо бути в тренді вже сьогодні.

З чого все почалось

Багато речей гардероба винайшли у воєнні роки як частину екіпіровки. За легендою, британські солдати змайстрували шапку, яка захищає від вітру та дощу, під час Кримської війни. Через що балаклави назвали в честь однойменного міста. Проте варіації головного убору існували й раніше.

Популярності такі шапки зазнали пізніше. Убори із фліса та інших високотехнологічних матеріалів почали використовувати спортсмени. Під час перегонів, катанню на лижах їх одягають під шлем.
Найчастіше балаклави одягають ті, хто не бажає замерзнути. Такі шапки дуже зручні для дітлахів. В секретних службах також використовують балаклави.

Та часи змінюються, і тепер те, що раніше використовували лише з практичної сторони набуває популярності. Цьогорічна осінь має новий писк моди серед молоді – шапки-балаклави. Відтепер модно не лише стильно виглядати, а й одягатись тепло.

З чим одягати

Аби лук був модним потрібно розуміти, які речі можна носити один з одним. Всесвітньовідомі бренди на показах продемонстрували приклади правильного та сучасного носіння балаклав.

Calvin Klein, Salvatore Ferragamo поєднували такі шапки не тільки з верхнім одягом, як ми звикли це робити, а й навіть зі звичайними сорочками та платтями. Що виглядає досить незвично, проте дуже стильно.

Також доречно носити шапки балаклави та знімні капюшони з жакетами, джинсовими куртками та светрами. Такий лук буде цієї осінь неймовірно крутим. Відтепер можливо не тільки одягатись модно, а тепло. Що буде доречним в холодну пору року.

Такі відомі бренди використовували на показах моди балаклави, як Martin Margiela, Nehera, Chanel та Gucci. тому якщо хочете виглядати стильними та модними, то потрібно купувати шапку балаклаву.

Переваги шапки балаклави

Гарний зимовий одяг відрізняється комфортом, здатністю надовго тримати тепло. Це також можна сказати і про балаклави. Сучасний тренд не лише гарний аксесуар, а й можливість не замерзнути в холодну пору року.

Головними перевагами шапок балаклав є:

• виріб ніколи не ров’яжеться, як шарф;
• не сповзе з голови, як звичайна шапка;
• вуха завжди будуть в теплі;
• шия повністю закрита;
• стиль аксесуар гардеробу.

Доречно купувати шапки балаклави дітям, жінкам, чоловікам без виключення. Цей атрибут одягу допоможе захиститись від застуди через переохолодження, та залишатись в тренді навіть в холодні пори року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шапка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.