Лукашенко заборонив повертатися лікарям, які виїхали з країни

Лукашенко заборонив повертатися лікарям, які виїхали з країни
Кілька днів тому в Польщі заявили про наміри запрошувати до себе лікарів з-за кордону, зокрема і з Білорусі, щоб налагодити боротьбу з коронавірусом.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відповів, що зайвих лікарів в країні немає. Пишуть Факти.

"Ось і вся казка про красиве життя. Особливо просять наших лікарів приїхати до Польщі, щоб допомогти населенню і державі в боротьбі з Covid-19. Хочу попередити: зайвих лікарів у нас немає. Нам самим треба лікувати наших людей.

Але, слідуючи своєму принципу, ми нікого тримати не будемо. Однак треба розуміти: поїхав – назад не повернешся, там будеш працювати і заробляти ті великі гроші, за якими поїхав", – підкреслив Лукашенко.

Він звернув увагу, що це не загроза, а наказ для уряду. Він уже віддав розпорядження командувачу прикордонних військ не впускати в країну людей з чужим паспортом.

"Заразу нам возити не треба, і не важливо, з яким паспортом. Поїхали туди вчитися – нехай вчаться, працювати – нехай працюють. Ми ж не перешкоджали цьому. Тому нехай там працюють і виліковуються", – підкреслив Лукашенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого так формулювати заголовок публікації? Була мова про звільнення з роботи медиків, які поїдуть у Польщу на заробітки в якості лікарів. Мови про те, щоб когось із своїх громадян не пустити із Польщі в Білорусь не було і близько. Ви журналісти? Чи наперсточники-соловйови?
Відповісти
Хай вертаються, але не лікарем, а санітаром. Просто треба постійно підтримувати кваліфікацію, проходити курси і атестації. А якщо в Польщі не по профілю працював пару років, то деградував по-любому.
Відповісти
Останні новини
Лукашенко заборонив повертатися лікарям, які виїхали з країни
06 листопад, 2020, 06:20