Заявою журналістки про побиття зайнялася міліція

Заявою журналістки про побиття зайнялася міліція
Міліціонери розпочали розслідування за фактом побиття та перешкоджання професійній діяльності журналіста у Нововолинську.

10 липня на площі біля меморіального комплексу Вічного вогню та пам’ятника воїну-прикордоннику виник конфлікт між журналістом Наталією Камишниковою та директором ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолієм Коптюком, працівники якого проводили демонтажні роботи, - кажуть в прес-службі міліції.

Коли працівник ЗМІ спробувала завадити робітникам демонтувати плити, керівник підприємства, за словами Наталії Камишникової, кілька разів штовхнув та нецензурно висловлювався в її адресу. Також вона стверджує, що він кілька разів вдарив її.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) Кримінального кодексу України.

Варто зауважити, що журналіст відмовилася від проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ух вже ті журналісти вдарив він її пару раз ну ну .... може ще пару разочків згвалтував )))
Відповісти
як би тебе в вухо..то ти ще й посміхнувся б..тоді б точно ще пару раз згвалтували...ти з парада того їдеш що такі коментарі?потішились в гамбурзі?
Відповісти
ти рота свого закрий ...
Відповісти
воно так за себе образився.а пані хай мочать?
Відповісти
Мочять ))))) да хто її там трохав роздули шуміху і взагалі чього вона туди лізе роблять ремонт нехай собі роблять кожен має займатись своєю справою
Відповісти
хай крадуть.вон в луцьку на меморіалі вже зробили на 4 міліона..плитка вже відвалюється..так само і там..кормчім в кієв(30%)..собі..меру..бідний пп анатолій страдає..не мішайте красти!і дивіться потім підноги щоб носами оте все не полірувати..
Відповісти
Уточню для прес-служби міліції. Не лише кілька разів штовхнув, а й кілька разів ударив. Зокрема, в обличчя. Є різниця, правда ж?
Від експертизи поки що не відмовлялася. До того ж, відмову від експертизи оформляють у міліції письмово. Цього теж не було!
Дуже дивно, що мою заяву підігнали під ст.125, ч.1. У моїй заяві йдеться про побої, завдання сильного фізичного болю, моральних страждань. А це статті 126, 127 КК. І за ними закрити справу на догоду впливовому підозрюваному значно важче.
Відповісти
Мало він їй настукав, нехер свого носа пхати куди не слід
Відповісти
Останні новини
Заявою журналістки про побиття зайнялася міліція
20 липень, 2013, 18:34