У Луцьку злодії винесли з квартири гроші, «ювелірку» та старовинні монети

У Луцьку злодії винесли з квартири гроші, «ювелірку» та старовинні монети
В обласному центрі Волині троє чоловіків обікрали квартиру на 135 тисяч гривень. Злодії вкрали ювелірні вироби, валюту та срібні монети XIX століття.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Волинські новини".

Так, 4 січня 2017 року один із обвинувачених разом з іншою невстановленою особою, підібравши ключ, проникли до квартири, звідки викрали валюту, 20 срібних монет XVIII-XIX століття, а також золоті вироби. Загальна сума викраденого – 135 тисяч 412 гривень.

Окрім того, 18 березня цього ж року чоловік разом із двома спільниками обікрав ще один будинок. Зловмисники винесли з будинку золотих прикрас на 10 тисяч 368 гривень.

Двоє чоловіків, які брали участь в другому епізоді, свою вину визнали частково. Натомість крадій, який вчинив крадіжку і в квартирі, і в будинку, свою вину не визнав. Проте вину усіх трьох злочинців повністю довели у суді.

Одна з потерпілих розповіла, що разом із своїм чоловіком їздила до Німеччини. Повернувшись додому, вони побачили, що двері в квартиру були відчинені. В помешканні був безлад, зникли гроші та інші цінні речі. Вже згодом вони пригадали, що в сусідки є камера відеоспостереження.

На відео вони впізнали обвинуваченого, який ніс їхній рюкзак, в іншого чоловіка було закрите обличчя. Жінка просила в суді суворо покарати обвинуваченого.

У підсумку чоловікам, які обікрали будинок, суд призначив умовне покарання по три роки. А зловмисник, який брав участь в обох крадіжках, проведе за ґратами 3 роки та 8 місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку злодії винесли з квартири гроші, «ювелірку» та старовинні монети
08 листопад, 2020, 22:54