Фонду Палиці забезпечать безплатну рекламу, ‒ ЗМІ

Фонду Палиці забезпечать безплатну рекламу, ‒ ЗМІ
У переліку питань, що пропонуються до розгляду під час 43 сесії Луцької міської ради, є проект рішення – «Інформація про роботу благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за 1 півріччя 2013 року».

Відтак представницькому органові влади обласного центру Волині доведеться слухати про благодійність нардепа, - пише журналіст Волинської газети Світлана Головачук.

Чи погодяться на таке депутати, наразі не відомо. Зрештою вони мають право зняти згаданий проект рішення із розгляду, але…

Хто саме звітуватиме, в документі, оприлюдненому на офіційному сайті Луцької міської ради, не вказано. Натомість розтлумачено, чим зумовлена потреба в оприлюднені звіту: «Керуючись ст. 17 Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», а також враховуючи численні звернення громадян».

Зважаючи на те, що зазвичай хід сесії у прямому ефірі транслює одна з місцевих телекомпаній, безкоштовну рекламу благодійнику та нардепу в одній особі буде забезпечено, - зазначає журналіст.

Нагадаємо, під час передвиборної кампанії представники громадянської мережі ОПОРА заявляли, що працівники Луцької міської ради беруть активну участь в агітації за Ігоря Палицю. До прикладу, в агітаційних заходах приймав участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На сайті міської ради вказано хто інформуватиме з даного питання.
Дана інформація ще раз підтверджує, що останнім часом журналісти ВОЛИНЬПОСТУ бездумно передруковують неперевірену інформацію з інших сайтів. Дуже шкода. Це був єдиний сайт де була цікава і об'єктивна інформація.
Відповісти
А Палиця такий імпозантний чоловік...
Відповісти
а твій імпозантно горбиться так як твої батьки поки вони, "імпозантні" ,"рішають проблеми" за які башляють всі хто не мав "щербіцкага корня".
Відповісти
ну й смаки на поліссі
Відповісти
Ой, хлопці, та не заздріть. Дійсно, і чим Палиця має подобатись: і успішний, і симпатичний, і розумний :)))
Відповісти
всі вундеркінди..зараз вон курчєнко..але тобі блонда не зрозуміло про що я..розумний і симпатичний він для полішуків по їхньому "статусу"..для вас це бізнесмени..як колись тігіпку казав "я був в луцьку 15 хв..я його порвав"..а на самому ділі порвали той луцьк як і все решта ще савєти-коли радянських людей стали штампувати.тупих пофігістів які вірують в тайні знання "ізбранних" та чуда різні..кому так простіше..хто привикає..а хто блондинка з савєтскім минулим(убойна суміш)..
Відповісти
Перед тим, як ганити інших, перегляньте "Український правопис". Почніть із себе "вичавлювати раба", а то "жаба" таки неминуче задушить...А щодо Палиці, хай хтось з "Шелепотят" зробить щось конкретне для людей... Нумо, почали...Слабо...Міша, Володя...це Вам не язиками чесати, чужі гроші відмиваючи.
Відповісти
якраз від реального того підприємництва.все в тебе теоретично..зрозуміло-захочеш всім покажеш..." людина, котра оцінює інших людей, явища та оточуючий світ, користуючись незмінною системою міфів, принесеною із Радянського Союзу. Вона вірить у ці міфи, як у релігійну доктрину. «Совок» має заповіді, але не Божі, а радянські, і з їх допомогою вимірює все навколо себе. «Совок», навіть коли має у руках історичну чи документальну правду у вигляді фактів, все одно буде їх заперечувати, вважаючи, що його усталені міфи вищі за правду життя".
Відповісти
стали олігархами..ну або діти та зяті..волинські шуфричі..http://www.youtube.com/watch?v=IsEkCQPUPSA
Відповісти
Саша перебрав! Перестань мене мене хвалити , перебор!
Відповісти
Останні новини
Фонду Палиці забезпечать безплатну рекламу, ‒ ЗМІ
21 липень, 2013, 15:35