«Волинь» ‒ «Таврія» 1:0. ВІДЕО

«Волинь» ‒ «Таврія» 1:0. ВІДЕО
Луцька "Волинь" перемогла сімферопольську "Таврію" завдяки голу півзахисника Еріка Бікфалві (на фото).

Матч другого туру Прем'єр-ліги 2013/2014 відбувся 21 липня у Луцьку.

Гол румунського хавбека може стати найкращим не тільки в турі, але щонайменше в першому колі.

Він зумів підлаштуватися м'яча, який падав у штрафну після пасу головою у виконанні Шумахера, та вразив ворота суперника ударом через себе.

Футболіст відразу побіг до трибуни з вболівальниками "Таврії" та приклав до вуст пальця. Мовляв, замовкніть, бо вашій команді забили.

Натомість фани "Волині" скандували "Ерік!Ерік!Ерік!".

Щодо перебігу поєдинку, як повідомили у клубній прес-службі, лучани затисли гостей на перші десять хвилин у їхній штрафній й здавалося, що швидкий гол у ворота "Таврії" - це питання часу. Але злива ударів, які "хрестоносці" завдали по воротам Даміра Кахрімана, успіхом не увінчалася. "Таврія" тільки до середини першого тайму перемістила гру від своїх воріт, але пропустила два випади "Волині".

Спочатку Леандро, який вперше за півтора роки з'явився в основному складі лучан в офіційному матчі, перевірив на міцність поперечину воріт кримчан. А наприкінці тайму стався описаний вище гол Еріка Бікфалві.

Другий тайм не приніс істотних змін в гру - "Волинь" атакувала більше і була ближчою до другого забитого голу, ніж "Таврія" зрівняти рахунок. Чудові шанси мали Ерік, Шумахер та Роман Карасюк.

Зрештою, голу Бікфалві виявилося достатньо, аби отримати першу у 2013 році перемогу "Волині" на рідному стадіоні і взагалі в чемпіонатах України.



Волинь - Таврія 1:0
Гол: Бікфалві, 43

Волинь: Неділько, Сімінін, Шершун, Масло, Нємчанінов, Шиков, Кінаш, Леандро (Козьбан, 64), Бікфалві, Гошкодеря (Задерецькій, 71), Шумахер (Карасюк, 82)

Таврія: Кахріман, Буссаїді, Даценко, Любічіч, Путраш, Гомес, Павленко (Причиненко, 58), Назаренко, Габовда, Шиндер (Калініченко, 76), Фещук (Коробка, 70)

Попереджені:
Шиков, Шершун, Масло - Гомес, Причиненко, Любічіч

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Таврія» 1:0. ВІДЕО
21 липень, 2013, 22:13