Сильно критикувати гравців не буду, ‒ Кварцяний про перемогу над «Таврією»

Сильно критикувати гравців не буду, ‒ Кварцяний про перемогу над «Таврією»
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний картає себе за заміни, які зробив у матчі проти сімферепольської «Таврії».

«Я вважаю, що мої заміни були невдалими, трішки ми згасли, але не забувайте, що «Таврія» все-таке зіграна команда, їм заборонено робити трансфери, тому склад стабільний», - цитує наставника клубна прес-служба.

Нагадаємо, лучани обіграли гостей з Криму з рахунком 1:0.

Натомість він похвалив заміни, які зробив тренер команди-суперника.

«Потім «Таврія» побачила, що ми втомилися, почали грати на утримання рахунку і активніше почали грати в атаці, зробили декілька вдалих замін», - мовив Кварцяний, описуючи події другого тайму.

За його словами, «хрестоносці» в другому таймі були виснаженими.

«Основним завданням на матч було втримати перевагу, агресивність. Але де вони візьмуться впродовж всього матчу, якщо ми не реалізовуємо моменти. В нашій команді мало креативних гравців, тому дуже важко втримувати швидкий темп гри. В Києві було швидке поле, «Динамо» швидко грало і ми втягнулися в цю боротьбу, а от «Таврія» грала дуже розмірено, збивала темп. Ми не могли розвинути швидкість і ще, я думаю, хлопці витратили багато сил в грі з «Динамо». Не могли витримати свіжість у другому таймі», - пояснив коуч.

Розкритикував тренер і кількох гравців.

«Не допрацював Лео, мав можливість увірватися в штрафну… Я завжди прошу: «Беріть ініціативу на себе, обігруйте», а вони бояться входити в штрафну. Важко так грати у футбол. Бояться і все, не можу їх загнати, я ж на поле не вибіжу.

Не виконали багато тактичних завдань, а потім почали грати, хто як може. В нас був креативний гравець – Мемешев, який своїми нестандартними діями заводив всю команду, але зараз дискваліфікований... Певна «монотонна» перевага була в нас. Шумахер ще не набрав форму. Було декілька прострілів, на які він мусив відгукнутися», - зауважив він.

Щоправда, знайшлися футболісти, яких Кварцяний похвалив.

«В другому таймі ми були не такими свіжими, щоб швидко відбирати м’яч і швидко переходити в атаку. Добре, що на межі зіграли Масло, Шиков і, як завжди, Сімінін. Але сильно критикувати гравців не буду – виграли. Повторюся, дуже багато сил забрала гра в Києві», - відзначив тренер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На мою думку кращий креативщик був Ерік Бікфалві...
Відповісти
Останні новини
Сильно критикувати гравців не буду, ‒ Кварцяний про перемогу над «Таврією»
22 липень, 2013, 07:00