У Києві таксі вилетіло на тротуар і збило на смерть двох людей, які стояли на зупинці. ФОТО. ВІДЕО

У Києві таксі вилетіло на тротуар і збило на смерть двох людей, які стояли на зупинці. ФОТО. ВІДЕО
На Окружній дорозі в Києві 13 листопада автомобіль служби таксі Uber збив на зупинці двох людей, ще одного чоловіка затиснуло між авто й кіоском.

Смертельна аварія трапилася навпроти "Електронмашу" приблизно о 08:00 в результаті зіткнення з Нyundai, - пише OBOZREVATEL.

За словами очевидців, після удару таксі вилетіло на тротуар і влетіло в кіоск. Як повідомили у поліції Києва, двоє осіб померли від отриманих у ДТП травм, але вже під час надання медичної допомоги.

Чоловіку, якого затиснуло, допомагали поліцейські, поки чекали рятувальників і швидку.

Інформація про причини ДТП і стан постраждалих уточнювалася, а пізніше правоохоронці підтвердили смерть двох постраждалих в аварії з Uber.

"У Святошинському районі водій таксі UBER не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Hyundai, виїхав на тротуар і наїхав на трьох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту. Під час надання медичної допомоги двоє постраждалих померли. Проводиться перевірка", – повідомили OBOZREVATEL у столичній поліції.


iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmvs.gov.ua%2Fvideos%2F1426183900918560%2F&show_text=false&width=560" width="560" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true">

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
иб иоь
Відповісти
Останні новини
У Києві таксі вилетіло на тротуар і збило на смерть двох людей, які стояли на зупинці. ФОТО. ВІДЕО
13 листопад, 2020, 09:31