Особливості оформлення цілодобових онлайн кредитів*

Особливості оформлення цілодобових онлайн кредитів*
Незважаючи на те, що діяльність мікрофінансових організацій в Україні зараз знаходиться під контролем Нацкомфінпослуг, і обманювати клієнтів вони просто побоюються, підходити до вибору кредитора варто відповідально. Особливо, якщо грошову допомогу потрібно отримати в неробочий час.

На сайті ikredit.in.ua цілодобові онлайн кредити видаються за паспортом та ІПН. Всі організації мають діючу ліцензію регулятора. Перед подачею заявки, уважно вивчіть умови кредитування, звернувши увагу на перераховані нижче моменти.

Кредит онлайн круглосуточно



Чи завжди переказ грошей на карту цілодобовий

Оформити запит на швидку позику пропонується в режимі 24/7 в будь-який МФО. Далі можливий один з наступних варіантів:

- Анкета буде розглянута негайно, незалежно від дня тижня і точного часу. Відповідь прийде в найближчу годину, гроші надійдуть на карту в лічені хвилини після підписання електронного кредитного договору.

- Заявка почне розглядатися тільки в робочий час. Навіть якщо вона подана, наприклад, рано вранці або пізно вночі. Відповідно, отримати фінанси на картку також можна буде тільки в період з 8-9 годин ранку до 19-21 години вечора.

- Знайти цілодобову МФО, яка не тільки приймає заявки, а й оцінює анкети клієнтів і виконує грошові перекази без перерв і вихідних, можна на порталі Ikredit. Перейдіть в розділ «Умови», далі клацніть на рядок «Цілодобові».

На які умови можна розраховувати

У неробочий час взяти онлайн позику можна на наступних умовах:



- Термін погашення позики. МФО дають можливість оформити короткостроковий - 1-30 днів або довгостроковий - 60-365 діб кредит. У першому випадку період дії міні-позики можна пролонгувати без збільшення процентної ставки. У другому - закрити борг достроково, заплативши відсотки тільки за дні фактичного кредитування.



Длительность кредита на карту



- Сума. Для новачків діють ліміти - цілодобово, незалежно від часу подачі заявки. Можна отримати не більше 5-7 тис. Гривень. Надалі ліміт може збільшитися до 20-25 тис. Гривень. Головне, погашати борг своєчасно, не допускаючи прострочень.

- Процентна ставка. Стандартна ставка коливається в межах 1,6-1,8% на добу. Потрібно пам'ятати, що відсоток завжди вказується за один день мікрокредитування. А не за рік чи місяць.

При першому зверненні в МФО можна розраховувати на безвідсоткову позику (шукайте компанію, що пропонує відповідну спецпропозицію).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.