Патентні дослідження вашого продукту*

Патентні дослідження вашого продукту*
Наша країна має людей, якими можна пишатись. Українці відрізняються кмітливістю, допитливістю і бажанням змінювати світ на краще. Тому не дивно, що все більше винахідників патентують свої винаходи. Але як визначити, що нового продукту реально ще нема на ринку? Тут найкращим помічником стане https://4b.ua/uk/service/patent-analysis-service/. Саме тут можна замовити дослідження, в результаті якого стане відому про чистоту патентності. Також важливо провести і інші дослідження, які допоможуть вирішенню питання.

Навіщо проводити такі дослідження?

Справа в тому, що ви можете бути не єдиним, хто винайшов той чи інший продукт. Тому для переконання вам необхідно перевірити наявність або відсутність збігів серед патентів. Та й не обов’язково ваш винахід може принести дохід, адже на ринку він може не згодитись. Тому важливо не тільки перевіряти патентну чистоту, але й провести аналіз ринку, щоб впевнитись у доцільності свого винаходу.

Компанія 4В готова виконати для своїх клієнтів наступне:

• бібліографічний пошук;
• виявлення факту порушення прав інших осіб;
• дослідження патентної чистоти об’єкту;
• порівняльний аналіз.

Також важливо отримати від спеціалістів рекомендації щодо охорони свого винаходу, а також розуміти подальші дії. Ринок технологій в наш час розвивається великими темпами, тому варто знати, як правильно і швидко реагувати на зміни. Компанія 4b.ua готова допомогти кожному, хто має відношення до науки та працює з інноваціями. Тільки детальний аналіз ринку допоможе вже на перших етапах зрозуміти, чи варто далі працювати над своєю розробкою.

Чим займається компанія 4В?

Спеціалісти 4в готові вам допомогти в наступних питаннях:

• вихід на міжнародний ринок;
• захист інтелектуальної власності;
• послуги для Amazon підприємців.

Ви бажаєте відкрити свій бізнес за кордоном? З компанією 4В це дуже просто зробити. Тим більше, кожен клієнт отримує супровід у всіх питаннях, які складатимуться з часом. Коли у вас є власні розробки, то саме досвідчені спеціалісти допоможуть уникнути ризиків, які виникають часто в даній сфері. Тому реєстрацію та захист торгових марок варто довірити досвідченим спеціалістам.

Підприємцям, які працюють з великими комерційними платформами, треба знати, як побудувати легально такий бізнес. Тому саме 4В стане найкращим провідником в цих питаннях. Вам підкажуть, де краще зареєструвати компанію, як відкрити рахунки та реалізувати цей механізм в цілому. Тут також можна знайти допомогу у випадку блокування акаунтів та лістингів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.