Як підбрати заспокійливі засоби*

Як підбрати заспокійливі засоби*
Сучасна людина постійно живе у стресі. Нервова система постійно перенапружена. І в багатьох ситуаціях допоможуть правильно підібрані седативні препарати. Тим більше, що вартість таких лікарських засобів дозволяє придбати їх будь-яким верствам населення. Не може також не радувати і великий вибір.

Але як правильно підібрати заспокійливе, якщо один варіант нам не підходить, потім інший. В результаті людина починає приймати сильні ліки, не отримуючи належного результату. Таким чином, ми потрапляємо у замкнене коло, з якого просто не бачимо виходу. Тоді як справитись з стресами, і чи є насправді вихід?

Чому взагалі людям необхідні заспокійливі ліки?



Наше життя сповнене постійних стресів. Ми не можемо нічого змінити, навіть для покращення настрою не можемо знайти причину. Можливо це через постійну втому, а можливо ми просто розучились бачити прекрасне у всьому, що знаходиться навколо. Подумайте лише, коли на душі добре, нас радує сонечко, зелена травичка або рипучий сніг під ногами. Коли ж кішки шкребуть, то все абсолютно дратує, навіть звичайний перехожий.

Вся справа в тому, що ми не вміємо відпускати погане, не вміємо заспокоюватись, знімати стрес. А треба сконцентруватись на тому, щоб покращити самопочуття, тому що з часом ситуація буде тільки погіршуватись. І якщо спочатку можна буде обійти природними седативними препаратами, то з часом допомагати будуть більш дієві синтетичні транквілізатори.

Які седативні препарати можна придбати без рецепту?



Тут мова йде про засоби, які в своєму складі мають:

• м’яту;
• мелісу;
• валеріану;
• глід;
• звіробій;
• пустирник.

В таких препаратах можуть міститись інші речовини. Але останнім часом найбільш популярними є препарати, у склад яких входить глід, пустирник та валеріана. Це чудові заспокійливі засоби, з допомогою яких можна покращити свій сон и загальний стан. Звикань або побічних ефектів від таких препаратів не виявлено, тому приймати їх можна практично всім.

Обов’язково треба аналізувати свій стан. Наприклад, для зниження тиску і частоти серцевих скорочень варто вживати засобі на основі пустиннику. Такі препарати дуже гарно допомагають при панічних атаках. Помічним в таких випадках стануть препарати і на основі глоду, які допоможуть позбавитись головокружіння. Меліса допоможе покращити процеси травлення. Звіробій вживають при підвищеному рівні тривоги.

В аптеках є великий вибір таких препаратів, і важливо знайти саме свій. Компанія Farmaco готова підібрати саме ваш засіб, який допоможе покращити життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.