Назвали переможців проекту «Якби я міг ВСЕ». ФОТО

Назвали переможців проекту «Якби я міг ВСЕ». ФОТО
Сайт позитивних новин Волиньinform назвав кращі з першої 50-и учасників проекту "Якби я міг ВСЕ".

Церемонія нагородження відбулась 18 липня у спортивно-оздоровчому комплексі "Олімпія", - пише видання.

Нагадаємо, з 22 квітня щодня різні люди з Волині (і не лише) мріяли, посміхалися і розповідали читачам Волиньinformу про себе. Всі вони ділилися знаннями про світ і Творця цього світу, а також пропонували свої рецепти гарного настрою. За результатами голосування журі разом із відвідувачами сайту визначили 5 переможців.

Усіх переможців редакція Волиньinform запросила для участі у фотосесії. Усі лауреати отримали призи та змогли поспілкуватись за горнятком чаю і солодощами. Крім цього, переможна п'ятірка увійде до списку тих, хто боротиметься за Головний приз після завершення проекту.

Приз глядацьких симпатій. Подарунок - фірменна футболка дістався журналісту Вадиму. Слід відзначити жагу до перемоги Вадима, наполегливість та вірних друзів. Саме за це він отримав приз!



Приз за найбільшу кількість переглядів. Стильну футболку отримала лучанка Оля. Саме вона була першою з тих, хто дав відповіді в проекті "Якби я міг ВСЕ".



Приз за цікаві фото. Безкоштовний сеанс масажу у СК "Олімпія" отримала просто Аля. Навіть на фотосесії дівчина продемонструвала здібності фотомоделі.



Приз-рішенням журі. Кілька годин гри в теніс на кортах "Олімпії" за оригінальність і нестандартне мислення отримав відеооператор Антон.




Приз за лайки в соцмережах.
Місячний абонемент в тренажерну залу дістався учениці Галі. Дівчина вирізнялась не лише кількістю друзів, які підтримали її у соцмережах, але і цікавими фото та небанальними відповідями на запитання.





До речі, з 1 липня учасником проекту сайту позитивних новин Волиньinform можеш стати і ти. Просто надішли свої контакти на адресу [email protected] і твоє фото побачать всі друзі на головній сторінці нашого сайту. А автори найцікавіших відповідей отримають подарунки!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обурює голімою якістю фоток...
Відповісти
Якісь дівчата "тіпа" такі інтересні. ніби на показ перед турецьким султаном.
Відповісти
Не розумієшся ти на дівчатах.Просто вони сором'язливі,милі дівчата.І це лише позитивно доповнює їх красу і чарівність.
Відповісти
Останні новини
Назвали переможців проекту «Якби я міг ВСЕ». ФОТО
22 липень, 2013, 12:25