Луцькрада в суді оскаржуватиме постанову Кабміну про карантин вихідного дня

 Луцькрада в суді оскаржуватиме постанову Кабміну про карантин вихідного дня
Луцька міська рада продовжує шукати можливості для того, щоб у місті в законний спосіб уникнути карантину вихідного дня та дати підприємцям і підприємствам нормально працювати.

Міська рада не приймала жодних додаткових обмежувальних рішень, повідомляють на сайті мерії.

Додають також, що Луцька міська рада готує до подання позовну заяву до Київського окружного адміністративного суду щодо скасування постанови про карантин вихідного дня як такої, що суперечить чинному законодавству та Конституції України й суттєво порушує права підприємців та підприємств.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт направив листи начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрію Крошку та начальнику Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Андрію Крутню, у яких закликав не вчиняти дій щодо притягнення до відповідальності підприємців та підприємств у випадку порушення ними постанови Кабінету Міністрів України щодо карантину вихідного дня.

Нагадаємо, 11 листопада у нашому місті відбулася акція проти карантину вихідного дня, на яку вийшло більше тисячі представників ресторанного, торгівельного господарства та сфери надання послуг, що становлять вагому частку малого та середнього бізнесу міста.

У Луцькражі вважають, що запроваджений урядом карантин вихідного дня призведе до серйозних збитків і проблем для бізнесу й так виснаженого першою хвилею обмежень. Разом з тим, ефективність такого обмежувального заходу у зниженні захворюваності на COVID-19 є доволі сумнівною.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йолопи
Відповісти
Дебільні рішення уряду треба посилати в ср..ку, а не в подібний суд
Відповісти
А чого в суді. А чого б не спитати з Палиці, Констанкевич, Рубльова, Гузя, Івахіва, які проголосували за уряд Шмигаля. Суд то таке, Шмигаль в Києві, а ці волинські
Відповісти
Популісти!!! Раніше чим думали?!
Відповісти
Може підеш і з Ахмєта спитаєш, що того Шпигаля просовував? Всіх ви помічаєте, а головного ворога України ніхто ніколи не згадує, очі закривають, не помічають такого взагалі!!!
Відповісти
Раби Палиці у міській раді, витратили 80 мільйонів на непотрібний ремонт двох вулиць, а могли закупити нові ШВЛи та облаштувати більше лішкомісць і влаштувати безкоштовне тестування лучан.
Відповісти
«Лішкомісця» від біди не врятують, тому краще відремонтувати кілька вулиць з міркувань, що ними ходитимуть люди, які дотримуються правил гігієни, на відміну від осіб категорії «дідо». Істоти типу «дідо» мають отримати те, на що заслуговують.
Відповісти
Популісти безсовісні і безсоромні кандидати у мери. Перше: всуд ніхто нп звернеться,бо в них клепки не хватить і сміливості. Так,ляпають язиком. Подруге,чого це раптом зветрптися до поліції з дурними і безграмотними листами,коли нормальні мери і виконкоми приймають рішення про дозвіл роботи у вихідні дні. Але всякі пустовіт и з полішуками на це нездатні. Написатм бомагу в поліцію,це вони можуть, а прийняти рішення-ні. Все це бутафорія.
Відповісти
Полішукі хочуть працювати? А потім їх рятуй в лікарнях. Вже ніхто нічого не дотримується. Скоро не буде кому ваш купувати на тих ринках.
Відповісти
Дивні,якщо не сказати більше ці волиняни...у всьому звинувачують олігархат і це правильно,бо ще жодна країна не розвивалась при олігархії,а потім знову голосують за коломойських,яких ще вчора кляли.Граблі бють по макітрі,а вони і далі за своє-давай Поліщука,палицю,коломойського і так по колу.Які ще рішення може прийняти ця недовлада,це ж їх президент,ВР,уряд...і слуга народу= замайбутнє.Це ж факт.Розділились для "замилювання"очей лохторату,а вони і раді...Просніться вже.
Відповісти
Вихід один заблокувати Епіцентр на суботу і неділю.
Відповісти
вірус під назвою "клоунада" передався від вови зєлі до ігорка полі-палиці
Відповісти
Цей суд - така ж сама клоунада, розрахована на дурника, як і вся ця затяжна грипозна фейкодемія. Ряд міст послали шмигаля авакоковича степанова на добре відому адресу "тимчасового перебування".
Ясно як Божий день, що адміністративний суд - це іграшка в руках центральної влади. Винесе рішення не на користь міської ради, ініціатор позову отримає "чесно зароблених" 30 срібняків. А лучани опиняться за тією ж "тимчасовою адресою". І затримаються там надовго...
Відповісти
Панти палиці перед виборами.
Відповісти