Сучасні технології витісняють автомобільну промисловість на трильйони доларів*

Сучасні технології витісняють автомобільну промисловість на трильйони доларів*
Uber і Lyft були першими, хто зірвав глобальну транспортну галузь вартістю 8 трильйонів доларів, зробивши власний автомобіль менш необхідним, і оскільки галузь подорожей зараз коштує 60 мільярдів доларів, а до 2023 року вона досягне 85 мільярдів доларів, транспортна революція вже іде. Більше про це можна дізнанится на сайті Інфокурс.

Але Uber і Lyft не можуть закінчити розпочате. Їх бізнес-моделі порушені. Вони не змогли зрозуміти суттєвість паралельної революції в ESG або інвестиційного впливу.

Стартап, який був запущений наприкінці 2019 року в Канаді, агресивно проштовхується в Сполучені Штати, і це не просто кидає виклик Uber та Lyft - він кидає виклик всій автопромисловості, піднімаючи революцію спільного проїзду на новий рівень.

Компанія Facedrive яка перша у світі пропонує рішення щодо розподілу поїздок із компенсацією викидів вуглецю, також є першою компанією, що планує вкласти ще один цвях у труну власності на традиційні автомобілі, нещодавно придбавши піонера на ринку підписки на електромобілі.

Ось 2 причини пильно стежити за одніє з найгарячіших та найшвидших компаній канадської силіконової долини:

Транспортна революція

Звичайне право власності на автомобіль зазнає зміни. Минуло майже десятиліття, поки продажі автомобілів у Європейському Союзі почали відновлюватися, коли Uber та Lyft зменшили продажі у міських районах. А зараз пандемія може назавжди змінити власників приватних автомобілів, оскільки сама необхідність у переміщенні знизилась у наслідок локдауну.

Оренда замість володіння

Успіх моделі «лізингу» на основі підписки вже добре задокументовано, і ця проста концепція стане основою наступного великого зриву в автомобільній галузі. Ми вже бачили це з електричними мотоциклами та скутерами. Ця безпроблемна можливість захоплює мегатренд ESG на 250 мільярдів доларів, надаючи абонентам доступ до власного віртуального гаражу автомобілів з низьким рівнем викидів СО2.

Переваги ринку

Очевидно, що одна із основних перваг це вартість. Уявіть новенька Тесла, навіть у США, коштує від 30 тисяч долларів. А от за пропозицією від Facedrive ця машина буде коштувати десь 350 долларів на місяць. Навіть з урахуванням вартості єлектроерегії це дуже вигідно. А тепер ще один сюрприз, який підготувала компанія. Через три роки ви зможете здати цей автомобіль, що був у вас в оренді і отримати нову модель зі значною знижкою. Такий підхід дійсно подобається багатьом канадцям. Залишається питання - чи розпізнають всі вигоди такого підходу українські дилери авто, адже зовсім необовязково пропонувати елктрокар, щоб знайти охочих на таку модель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.