ТОП-3 кращих двоспальних ліжок до 5 000 грн*

ТОП-3 кращих двоспальних ліжок до 5 000 грн*
Класифікація двоспальних ліжок може здійснюватися по їх формі, стилю, функціональності, вартості, розмірам, матеріалам тощо. Вибираючи характеристики потрібно розуміти, що головне завдання ліжка - правильна організація місця для сну. Для досягнення цієї характеристики потрібно враховувати індивідуальні вимоги приміщення та користувачів. Кому-то підійде велика кругле ліжко, а для кого-то кращим варіантом стане традиційна дерев'яна модель прямокутної форми.

Відмінності між бюджетними і преміальними товарами засновані на якості матеріалів, довговічності та екологічності меблів. Ліжко з масиву з ортопедичними ламелями буде коштувати значно дорожче меблів з ДСП та кованих моделей (порівняти ціни).

Eagle Nero

Металеве ліжко виготовлене з екологічно чистих і довговічних матеріалів, не містить небезпечних для людини хімічних елементів. Металева основа добре справляється з регулярними великими навантаженнями.



• Габарити: 1660x2070x800 мм.
• Спальне місце: 1600x2000 мм.
• Матеріали: каркас - метал, спинка - метал, основа під матрац - дерево.

Підставою під матрац стали гнутоклеєні ламелі, вони створюють ортопедичний ефект і гарну амортизацію. Ламелі надають рівномірну підтримку тіла під час сну і зберігають хребет в природному положенні. Циркуляція повітря під матрацом продовжує його термін служби. Метал забарвлений екологічно чистою полімерною фарбою. Стійкий до механічних пошкоджень та стирання.

Світ меблів Б'янко

Ліжко Б'янко - елемент стильної та сучасної модульної системи. Універсальний дизайн органічно вписується в компактні і просторі інтер'єри спалень. Зовнішній вигляд ліжка вийшов мінімалістичним, так що роль яскравого акценту може бути відведена постільній, приліжковій тумбі тощо.

Фасади ліжка з МДФ мають глянсове покриття. Такий вибір матеріалу забезпечує доступну ціну і належить до екологічно чистих, безпечних выробів.



• Габарити: 1660x2070x800 мм.
• Спальне місце: 1600x2000 мм.
• Матеріали: корпус - плити ДСП, а фасади - МДФ і ДСП.

На фасадах оригінальні закруглені вставки з виразною текстурою деревини, фрезеруванням, візуальним розділенням блоки. Ліжко оснащене декоративною блакитною підсвіткою і додатково комплектується підставою (160x200 см).

Сокме Скарлет

Доступна модель виглядає дорого за рахунок благородної колірної гами. Оригінальний дизайн ніжок відмінно контрастує з узголів'ям. Продукт створений з використанням екологічно безпечних матеріалів, які не роблять поганого впливу на людський організм і не викликають алергічних реакцій. Також, вони відрізняються характеристиками, які забезпечують тривалий термін експлуатації.



• Габарити: 1750x2050x905 мм.
• Спальне місце: 1600x2000 мм.
• Матеріали: каркас ДСП, спинка ДСП

Ліжко також є частиною модульної системи. Підставки під матрац в комплектації не передбачено. Її потрібно купувати окремо.
Найдоступніше серед ліжок - Сокме Скарлет, але слід враховувати відсутність підстави під матрац. Найоригінальніша - Б'янко, наявність декоративних вставок і підсвічування дозволили їй виділитися на тлі інших. Eagle Nero - міцна і надійна модель з ортопедичною підставою та аргументованою ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліжко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.