Як голосують за мера на одній із найбільших дільниць Луцька. ВІДЕО

Як голосують  за мера на одній із найбільших дільниць Луцька. ВІДЕО
На одній із найбільших дільниць Луцька, що розташована у приміщенні РАЦСу, активність виборців є невисока.

Про це розповів Суспільному голова ДВК Олександр Веремійчук.

Станом на 12-ту годину проголосували 168 виборців.

"Роботу на дільниці розпочали вчасно і без порушень", - каже Олександр Веремійчук. У списках для голосування на дільниці зареєстровано 2 300 виборців. Скриньок і бюлетенів для голосування вистачає, усі члени комісії здорові і виконують свою роботу.

До 10-ох лучан, які не спроможні пересуватися, на цій дільниці члени ДВК підуть додому з пересуваними скриньками. Високої активності, каже голова ДВК, не чекають, у зв’язку із карантином вихідного дня. На минулих виборах активність була вища.

На дільниці усі у масках, при вході є антисептик і засоби індивідуального захисту. Людей приходить небагато, тому скупчень немає.

Поліцейський Сергій Костюк розповів, що порушень на цій дільниці зранку не було.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Явка ктастрофічна. Наступних виборів через чотири роки вже не буде. Мерів міста призначатиме сюзерен Коломойський через місцевого васала Палицю.
Відповісти
По кометах зрозуміло що то за... живуть поруч :( Да вам ворогів не треба, ві самі один одного зжерете! Позбавив Бог розуму цю націю... :(
Відповісти
а ви з чиїх будете?
Відповісти
Не набридло щоразу одну і ту саму дурню переписувати? Час доповнити свій конспект додатковими відомостями. Спочатку знайти формулювання президенту Зеленському, а також його попередникам Кучмі, Ющенку, Януковичу. По-друге, давно було перепитати московських консультантів про те, який президент мав уряди, а які обирав парламент. Наприклад, уряди призначав Кучма, Янукович та на початку каденції – Ющенко. Всі інші президенти користувались тим, що діставалось від нардепів. По-третє, не зайвим згадати, хто з прем’єр-міністрів дуже багато обіцяв, нічорта не зробив і досі обіцяє. Для прикладу, преподобна баба Юля. По-четверте, перед вживанням слова «геноцид» варто довідатись про його значення і не ліпити його в будь що. По-п’яте, якщо хворі, треба лікуватись, або не морочити собі та інших безпредметною кухонною балаканиною.
Відповісти
І ти, Брут, продався !
Відповісти