Вигідна доставка їжі в Одесі від надійної компанії*

Вигідна доставка їжі в Одесі від надійної компанії*
Доставка смачної і корисної їжі додому стає максимально швидкою та комфортною, якщо скористатися послугами онлайн-ресторану TimeOut, який обслуговує замовників по всій Одесі. Компанія має багаторічний досвід роботи в ресторанному бізнесі, здійснює свою професійну діяльність з урахуванням актуальних вимог і побажань численних клієнтів. Готові страви доставляються за вказаними адресами у встановлені терміни з гарантією повного збереження.

Зручна доставка свіжих страв від TimeOut


Користуючись високопрофесійними послугами TimeOut, клієнти не витрачають час і зусилля на відвідування ресторанів або покупку продуктів для подальшого самостійного приготування. Також не потрібно довго шукати відповідні інгредієнти. Уважні і відповідальні співробітники компанії привезуть суші і інші популярні страви за будь-якою адресою.

У широкому асортименті представлені кулінарні шедеври, в приготуванні яких використовуються тільки добірні продукти. Пропоновані страви є завжди свіжими, оскільки починають готуватися після отримання замовлення. Заявки по телефону або в режимі онлайн обробляються протягом самого стисненого терміну.

Асортимент

Величезний вибір страв які можна знайти в ТайАут зможе здивувати навіть самого вибагливого клієнта, тут крім банальних суш, ролів і піци ви зможете знайти:

- Гарячі страви;
- Супи;
- Бургери;
- Страви приготовані на темпурі;
- Салати та інші різноманітні закуски;
- Десерти;
- Напої.

Тобто тут є все аби організувати повноцінне застілля з самими різноманітними наїдками, котрі прийдуться до смаку всім вашим гостям.

Якісне обслуговування клієнтів TimeOut

Досвідчені кур'єри використовують мопеди, тому в процесі поїздки не доводиться стояти в пробках. В середньому, на виконання кожного замовлення витрачається 1-1,5 години, що також залежить від відстані.

У «Зелену зону» доставка виконується безкоштовно, при цьому виробляється оплата тільки вартості самого блюда. Їжа упаковується в герметичну тару, клієнт отримує комплект зі спеціями і одноразовими столовим приладдям.

Надійний виконавець замовлень тісно взаємодіє з різними компаніями Одеси на взаємовигідних умовах. TimeOut обслуговує одеські офіси, доставляючи якісну їжу в будь-якому потрібній кількості. Крім того, можна замовити обслуговування корпоративних та урочистих заходів з наявністю найрізноманітніших страв. Компанія є відповідальним партнером, з яким приємно співпрацювати на протязі довгого часу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вигідна доставка їжі в Одесі від надійної компанії*
25 жовтень, 2020, 12:57